WeddingPlanner Stockholm

KONTAKTA:

WeddingPlanner Stockholm
Mariella Gink
Strandvägen 7A
114 56
Stockholm
  • Stockholms Län

»Hemsida

070-232 03 46


  • INFORMATION
  • REFERENSER
  • KARTA

WeddingPlanner Stockholm

Genom sina kreativa idéer, sitt öga för design och sin fina känsla för små detaljer har Mariella 
blivit en av Sveriges mest välkända och eftersökta bröllopskoordinatorer. Hennes entusiastiska personlighet kombinerat med hennes genuina önskan att varje bröllop ska vara unikt och perfekt uppskattas varmt av såväl brudpar som gäster.

WeddingPlanner Stockholm erbjuder skräddarsydd bröllopskoordinering med integritet, stil och känsla. Vi guidar er genom hela planeringsprocessen ända fram till bröllopsresan; hjälper er med delar av planeringen eller om ni föredrar fungerar vi endast som en stödjande hand under själva bröllopsdagen.

Att planera ett bröllop kräver både tid, energi och fokusering. Besluten är
många och roliga men kan ibland vara svåra att ta på egen hand.

HUR GÅR DET OFTAST TILL?
Kyrklig eller borgerlig vigsel, festlokal eller slott, DJ eller levande musik? Och när besluten är tagna ska allting koordineras ihop. Ibland räcker varken tid eller kunskap till för att få till den perfekta dagen.

Första gången vi ses, träffas vi ungefär en timme för en kostnadsfri konsultation. Vi får möjlighet att presentera oss för varandra. Ni berättar om era drömmar och idéer för ert bröllop. Kanske har ni tänkt er att något särskilt tema ska genomsyra dagen eller så har ni tänkt samla familj och alla era vänner för en hel helg av umgänge. En barbecue kvällen innan, ett storslaget bröllop och sedan en trevlig brunch dagen efter.
Eller kanske är det så att ni känner ni vill ha en härlig dag bara för er själva? Då kan kanske ett så kallat "destination wedding" vara något för er. Många par väljer att ensamma åka bort och gifta sig. Förslagen kan vara många; allt från New York till Gotland...

Under mötet får ni även möjlighet att titta på inspirationsbilder från tidigare bröllop som arrangerats. Efter att pratat igenom era idéer, förväntningar och behov sätter vi ihop ett paket som passar er bäst. Det kan vara allt från att endast behöva några timmars vägledning till att få hjälp med ett helhelts koncept av bröllopskoordinering.

Inget bröllop är för litet eller för stort. Vårt breda och inarbetade kontaktnät hjälper er att lättare göra alla de stora valen.
Vi ser fram emot att få hjälp er.

REFERENSER

1-referens

Kära Mariella!
Tack vare Dig och Ditt team blev vår dag bättre än vad vi någonsin kunnat föreställa oss. Det var en underbart fantastisk resa; från början till slut.
Våra varmaste tack till er alla,
/ Karolina & Mikael

TACK!
Tack Mariella för att du var med och gjorde vår bröllopsdag till ett magiskt dygn!
Så kul att jobba med och lära känna dig!
Stor kram
/ Mr and Mrs Wallèn

Kära Mariella,
Stort tack för all din fantastiska hjälp!
Tack vare dig fick vi vårt drömbröllop och vi kunde inte önskat oss en bättre dag. Allt var perfekt från morgon till kväll och du fick ihop ett fantastiskt team som alla bidrog till den fina stämningen. Det är kära minnen som vi alltid kommer bära med oss.
Vi kan inte med ord beskriva hur glada vi är för att just du var vår bröllopskoordinator och att vi har haft ditt otroliga stöd från dag ett.
/ Louise & Martin

Mariella
Stort tack för att du på ett professionellt sätt lett oss genom resan mot vår lyckligaste dag i livet. Den hade inte varit så perfekt utan din hjälp.
Många kramar från
/ Anna & Pontus

Kära Mariella
Nu har bröllopsklockor klingat,
Många vänner hälsning bringat,
Vårt varma tack du har,
Från ett mycket lyckligt par.
Det finns inte ord nog för att beskriva hur tacksamma vi är för allt du gjort.
TACK
/ Sofia & Johan

Tack Tack Tack!
För all fantastisk hjälp och kloka råd inför vårt bröllop. Det blev en fantastisk dag tackv are din hjälp och vi uppskattar det så mycket!
Stora kramar
/ Selina & Nick

Still in the blues of happiness want to thank you for your professionalism, enthusiasm and friendship throughout all time of planning to what became the most wonderful wedding day we could ever imagine.
/ Tiina & Magnus

Läs fler referenser på vår hemsida.

 

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket