Umeå Folkets Hus

KONTAKTA:

Umeå Folkets Hus
Camilla Andersson
Box 466
901 09
Umeå
  • Västerbottens Län

»Hemsida

090-15 62 38
073-981 43 90


Gästantal: 1150
Sittande matgäster: 700
Största mötesrum: 1150

  • INFORMATION
  • KARTA

Umeå Folkets Hus

När du väljer Umeå Folkets Hus som arrangemangspartner kan du vara säker på att få den bästa servicen av vår erfarna, kunniga och engagerade personal. Vårt mål är att alltid överträffa dina förväntningar.

Umeå folkets Hus konferensens & kongressens mittpunkt.

Det är dags att avliva myten att Umeå ligger för långt norrut. Flyget till Stockholm tar bara 50 minuter och avståndet till flygplatsen från Umeå Folkets Hus är bara fyra km, en mötesanläggning mitt i centrala Umeå. Precis utanför dörren stannar flygbussarna som tar dig till och från flygplatsen på bara 15 minuter. Att promenera från tågstationen tar bara 5 minuter. Sju hotell ligger inom bekvämt gångavstånd från Folkets Hus, liksom alla av stadens restauranger, pubar och butiker.

Maximal flexibilitet

Vår största lokal rymmer upp till 1150 gäster. För den som har behov kan vi erbjuda kongressgångar för att göra det ännu enklare för deltagarna att komma till och från sina platser. I byggnaden finns även 30 mindre konferensrum, varav 11 är grupprum. Fyra av rummen har plats för 100-250 sittande gäster.

Lång erfarenhet

Varje år anordnar vi flera stora konferenser, kongresser och möten samt hundratals mindre konferenser och träffar. Detta har gett oss en stor erfarenhet, en väl fungerande organisation med en välutbildad personal redo att möta - och överträffa - alla förväntningar.

Som ett led i vårt kvalitetsarbete har vi sedan 2002 jobbat tillsammans med Scandinavian Service and Quality Award för att säkerställa och ständigt förbättra vår servicekvalité. Umeå Folkets Hus har un¬der dessa år flertalet gånger fått det prestigefyllda Scandinavian Service and Quality Award för vår goda service.

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket