Trio Salong

KONTAKTA:

Trio Salong
Olle Joelsson
Skåne / Hela Sverige

  • INFORMATION

TRIO SALONG - STRÅKMUSIK VID BRÖLLOP OCH MINGEL

Trio Salong har varit verksamma som professionella musiker inom länsmusiken under många år och har hunnit skaffat sig en stor musikalisk erfarenhet.

Trio Salongs signum är den varma stråkklangen och den genuina klangen som våra akustiska instrument skapar. Vi är alltid öppna för idéer och tar alltid hänsyn till era speciella önskemål angående det musikaliska innehållet. Vi är baserade i Skåne men verkar i hela landet. Vi medför alltid eget Rolandpiano. Det garanterar att vi alltid har ett välstämt instrument och gör att vi är lättplacerade i olika miljöer.

BRÖLLOPSMUSIK

Trio Salong spelar stilfull musik till Ert bröllop och vigsel. Musik som skapar det lilla extra vid ert bröllop. Under vigseln spelar vi romantisk stråkmusik som de kända bröllopsmarscherna av Mendelssohn, Wagner samt musiken till psalmerna samt er önskemusik.

MINGELMUSIK

Trio Salong framför stilfull och njutbar musik som skapar en trivsam atmosfär vid olika typer av festligheter och högtider. Vi erbjuder stämningsfull musikunderhållning som får era gäster att må bra. Vi har en bred repertoar som tillfredsställer de flesta smakriktningar. Vi bjuder på traditionell salongsmusik, klassiska
pärlor, modern underhållningsmusik, Svensk vispop och spelmansmusik. Under åren har vi medverkat vid banketter på Malmö rådhus, jubileumskryssningar med Höganäs på M-S Nordnorge, julkonserter på Absolut Company samt privata middagar och födelsedagar...

Behöver ni musik till bröllop, vigsel, fest, samlingar eller mingel är ni välkomna att höra av er till Trio Salong.

1-facebookFölj oss på Facebook

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket