Tomteland

KONTAKTA:

Tomteland
Gesundaberget
792 90
Mora
  • Dalarnas Län

»Hemsida

0250-462 24


Gästantal: 200

  • INFORMATION

Sagolandet Tomteland har något för alla!


Grupper och specialarrangemang kan bokas året om. Specialprogram finns bl.a för pensionärer, skolresor, dagis- och fritidsbesök. Dessutom är vi duktiga på att arrangera företagsevenemang som t.ex konferenser och personalfester. Vi skräddarsyr även evenemang efter önskemål!

Tomteland är en av Sveriges största temaparker, vackert belägen nedanför Gesundabergets fot invid sjön Siljan i Dalarna. Tomteland hyser vanligtvis både tomtar och troll i en genuin och vacker sagomiljö men lämpar sig även utmärkt för konferenser och allehanda företagsarrangemang.

Konferens
Konferensen på Tomteland börjar med en promenad genom den 11 hektar stora parken förbi vattenfall och småsjöar en solig vårmorgon eller genom rimfrostat vinterlandskap. Klassisk musik blandas med fågelsången och inger en harmonisk start till konferensen.
Väl framme i konferenslokalen, Tomtens verkstad (en av Europas största timmerbyggnader) möts man av doften från nybakat bröd. Därinne sprakar brasan i den magnifika öppna spisen och levande ljus brinner på borden. Det är högt i tak på Tomtelands konferenser, närmare 12m för att vara exakt.

I konsernen GRÖNKLITTSGRUPPEN ingår Orsa Grönklitt, Orsa Björnpark, Tomteland, Tänndalen, Siljansbadet, Enåbadet och Orsa Camping.

Välkommen in på vår hemsida för mer information eller skicka förfrågan här direkt!

skickaförfrågan-knapp-profil

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket