Thomas Stenström

KONTAKTA:

Thomas Stenström
All Things Live
A house, Östermalmsgatan 26A
114 26
Stockholm

»Hemsida

08-440 92 00


  • INFORMATION

Boka Thomas Stenström till företagsevent

Thomas har under en lång tid försett Sverige med melodier och låtar att förälska sig i. I september 2021 släppte han det kritikerrosade albumet "Spring baby spring" följt av tokhyllade tolkningar i Så Mycket Bättre.

Notera att Stenström INTE bokas till privata mindre fester utan mest till större företagsevent, konserter och större produktioner.

Under våren 2022 släppte han låten "Gråter om du vill" tillsammans med Miriam Bryant och sin egen tolkning av husguden Bruce Springsteens låt "Waitin' On A Sunny Day". Thomas version heter "Väntar på en solig dag" och är finstämd rå tolkning av originalversionen. Sommaren 2022 släppte han "Sista sommaren" – en låt i typisk Stenström-anda att sjunga med till i de sena sommarnätterna.

Stenström har blivit både Grammis- och trefaldigt P3 guld-nominerad och gjort storslagen succé med sin Dreamer Tour runtom i landet.

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Thomas Stenström. Observera att biljetter till hans konserter endast går att köpa via länkarna inne på vår hemsida.

knapp-grön-skickaförfrågan


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket