The Babes | Coverband

KONTAKTA:

The Babes
Do More AB
Magnus Heiel
Göteborg / Hela Sverige

»Hemsida

070-262 72 09


  • INFORMATION

The Babes - SVERIGES SVÄNGIGASTE COVERBAND

Partybandet The Babes levererar en skräddarsydd kväll till företagseventet, kickoffen och festen. Från cocktailmusik och middagsunderhållning till show, party och avslutning med DJ. Bandet kommer med full produktion med ljud- och ljusshow och har även en fantastisk blåssektion om man vill slå på stort!

Som fullt partyband spelar vi företagsfester, event, kick-off, afterski eller privata fester! Men vi kan även komma och spela mer 'avskalat' som duo eller trio på mindre tillställningar.

Vår flexibilitet och breda repertoar med låtar från 50-talet till dagens radiohits har gjort oss till en favorit på alla typer av tillställningar. Vi erbjuder färdiga koncept, skräddarsydda helhetslösningar och tar hand om hela underhållningsbiten på ditt event!

Event | Fest | Show | Företag

FÖRETAGSEVENT & KROGAR

The Babes spelar ofta på företagsfester / företagsevent, kick-off och krogar och kommer med full produktion, dvs även ljud och ljusshow för bästa upplevelse. För den som vill slå på stort går det att boka hela bandet inkl. blås och avslutning med DJ. Vid mindre evenemang kan du boka oss i form av en duo eller trio.

PRIVATA FESTER & BRÖLLOP

Coverbandet The Babes har stor erfarenhet och har spelat på många bröllop, privata fester och födelsedagspartyn. Vi erbjuder paketlösningar under hela dagen från vigsel och mingel till partyband och DJ långt in på småtimmarna. Vi tar med ljud/ljus och tillhandahåller trådlösa mikrofoner under middagen. Kontakta oss så hittar vi ett upplägg som passar er.

ÖVRIGA TJÄNSTER

Vi ordnar även helhetslösningar med exempelvis mingel, dinnershow, konferencier, quiz, DJ, karaokesystem och fotobås.

Bokar du The Babes, så står vi för både musik, ljud & ljus!
Välkomna att kontakta oss för frågor eller bokning!

Slå en signal på 070–262 72 09 eller skicka oss din förfrågan! 

skickaförfrågan-knapp-profil

1-ny-facebookFölj oss på Facebook

1-ny-instagramFölj oss på Instagram

1-ny-youtubeSe oss på Youtube

 

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket