Fest-Hjälp!

Behöver du hjälp med att planera och arrangera er fest eller företagsevent, så finns många erfarna event- och nöjesarrangörer till er hjälp här på eventmarket.se.

 fest-hjalp storEventmarket.se gör det möjligt för dig att själv hitta och boka alla ingredienser till er fest. Här hittar du tex. artister, catering, stora eventlokaler och mindre festvåningar, personal, scenteknik och limousiner mm.... 

Men, om du inte känner dig bekväm med att planera och arrangera allt på egen hand, så finns proffshjälp att få. Många gånger är det dessutom både säkrare och mer kostnadseffektivt att anlita en etablerad arrangör!

» Eventarrangörer & Strateger 
Eventarrangören besitter ofta stor erfarenhet av både stora och små företagsevents, kickoffer, fester... Ansvarar för såväl planering, genomförande som uppföljning och tar ofta ett helhetsansvar för hela evenemanget.

» Fest & Nöjesarrangörer
Nöjesarrangören är proffs på att leverera underhållning till fester och event. Vissa nöjesarrangörer tar helhetsansvar medan andra fokuserar på just 'scenen' och kanske inte på maten, transporterna eller inbjudningarna.

» Artistförmedlingar / Artistbokare
En artistförmedling hjälper dig med att hitta rätt artist till rätt tillfälle. Dom har superkoll på utbudet, gage, bokningsförfarande, kontrakt mm.

» Aktivitetsarrangörer
Aktivitetsarrangören har koll på aktiviteter i alla de former. Hissnande, kluriga, rogivande eller teambildande...

» Bröllopskoordinatorer
Ett bra tips är att anlita en bröllopskoordinator som har både erfarenhet och bra koll på allt som skall göras, inköpas och fixas....

I kategoriträdet hittar du ytterligare aktörer och leverantörer som står till din tjänst. Lycka till med er kommande fest, kickoff, företagsevent eller tillställning!

/Eventmarket.se 0589-18095

 

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket