tisdag 27 februari | 10:56 2024

Hon tog hem priset Narren: Stora Eventpriset 2023

Skarmavbild 2024-02-27 kl. 11.51.55

Fem tunga namn inom eventbranschen stod som nominerade till Narren: Stora Eventpriset 2023 när vinnaren igår utsågs under en ceremoni i samband med mässan Möten & Event i Kista.

Priset Narren: Stora Eventpriset, grundades 1998 av eventindustrins "Gudfader" Håkan Sterneroch det delas ut årligen av Svenska Eventakademin till en person inom event- och mötesbranschen som gjort skillnad och som visat prov på särskild utvecklingspotential.

I onsdags på mässan Möten & Event-mässan i Kista var det dags att kora vinnaren av Narren: Stora Eventpriset 2023!

Många röster

Moderator Sanna Balsvik höll i prisceremonin och intervjuade alla fem nominerade inför ett fullsatt mässmingel. På frågan hur nomineringsprocessen gått till berättade Svenska Eventakademins ordförande, Cecilia Lindbladh, Head of Meeting & Events på Elite Hotels att det kommit in otroligt många nomineringar och att ledamöterna i Svenska Eventakadmin haft ett tufft jobb i att utse den slutliga vinnaren.

Hon är vinnaren

Med motiveringen:

"Du är vinnare av Narren: Stora Eventpriset för ditt outtröttliga engagemang för besöksnäringen där du är en pionjär genom ditt framsynta hållbarhetsarbete och ditt goda ledarskap. Med ditt arbete tar du besöksnäringen in i framtiden medsatsningar som social hållbarhet och hållbara ekosystem."

... tilldelades Narren: Stora Eventpriset 2023 till:

Lotta Giesenfeld Boman, VD för Sigtunahöjden

» Läs hela intervjun som Eventeffekt gjorde med Lotta Giesenfeld Boman.

 

Mer om:

Narren: Stora Eventpriset

Sedan 1998 delas utmärkelsen Narren: Stora Eventpriset ut av Svenska Eventakademin. Varje år nomineras personer i branschen som gjort skillnad, visat särskild utvecklingspotential inom sitt arbetsområde och som utmärkt sig genom att kunna möta branschens ständiga utmaningar på ett föredömligt och inspirerande sätt. Personen ska också vara ett gott exempel och en förebild för branschen och för sina kollegor. Grundare av priset är eventindustrins "Gudfader" Håkan Sterner. Tidigare Narrenpristagare hittar du här.

Svenska Eventakademin

Svenska Eventakademin består av personer med gedigen erfarenhet och kunskap inom mötes- och eventindustrin. Eventakademins syfte är att verka för att stimulera utvecklingen av eventbranschen samt att årligen utse en vinnare av utmärkelsen Narren: Stora Eventpriset. Härkan du se vilka som sitter i akademin.

 

Läs mer: Artiklar

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket