Tentdesign

KONTAKTA:

Tentdesign
Camilla J Bergsten
Skaraborgsvägen 3A
506 30
Borås

  • INFORMATION

TENTDESIGN - DESIGNADE STRETCHTÄLT & BEDUINTÄLT

EVENT & BRÖLLOP...
Våra stretchtält är inspirerade av beduintält och anpassade för den nordiska marknaden. Nu introducerar Tältdesign designade tält för dig som vill ge dina kunder och besökare en bättre upplevelse på event, evenemang & bröllop...


UTESERVERING
På uteserveringen erbjuder vi nu ett alternativ till markiser & segeldukar och för dig som arbetar med event och möten så finns nu ett alternativ till topptält och andra traditionella tältlösningar.

BRÖLLOP
Som bröllopstält ger tälten en exklusiv inramning. Stabil konstruktion ger bra vindtålighet.

De är trots sin stretchfunktion 100% vattentäta och UV resistens gör att tältdukens färg bevaras och att klimatet under är behagligt oavsett väderlek.
Självklart är tältduken brandtestad enligt svenska krav med godkänt resultat.
Duken tillverkas i Kapstaden i Sydafrika och säljs över hela världen.

STRETCHTÄLT & BEDUINTÄLT FÖR BÄTTRE UPPLEVELSE
Stretchtält (friformstält) är en ny typ av tält tillverkad av impregnerad polyesterväv som är vattentät, UV resistent och brandsäker. Väven ger en helt annan upplevelse än traditionella tältlösningar bl a eftersom den släpper igenom ljus och har en textilkänsla som inte behöver ytterligare tyg, dekor eller liknande för skapa en trevlig miljö. Tältduken är mycket lämplig för ljusarrangemang kvällstid för att skapa spektakulära och mysiga miljöer.

Tältdukens form bestäms av hur man förankrar den och vilka stolplängder man använder samt hur stolparna placeras i tältet. Strukturen hålls sedan på plats genom trycket mot stolparna och markförankringen vilket ger en vindstabil lösning. Eftersom tältet inte är bunden till en stålram sätter endast fantasin gränser över hur tältet skall se ut och det går snabbare att bygga än många andra lösningar på marknaden.

Duken tillverkas i Kapstaden i Sydafrika och säljs över hela världen. 

Varmt välkomna att kontakta oss!


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket