Tältuthyrning AB i Nyköping

KONTAKTA:

Tältuthyrning AB i Nyköping
Per Karlsten
S:t Anneg. 8
611 33
Nyköping
  • Södermanlands Län

»Hemsida

0155-28 14 40


  • INFORMATION
  • KARTA

HYR TÄLT, BORD & STOLAR

Tältuthyrning i Nyköping erbjuder tält, bord, stolar, värmare, belysning till fester i Nyköping, Norrköping, Trosa, Katrineholm, Flen.... ja i hela Södermanland.

VÅR AFFÄRSIDÉ
"Tillhandahålla och hyra ut tält för alla tillfällen med personlig service till alla behov". Vi hyr ut partytält och evenemangshallar i olika storlekar. Tält för 10 till 250 personer samt golv, bord, stolar, gasolvärmare, belysning och annan inredning.


KONTOR & LAGER
Verksamheten är baserad i Nyköping, där kontor och lager med alla tält finns. Utöver våra "huvudorter" Nyköping och Oxelösund är vi verksamma i så gott som hela Södermanland. Tältuthyrningen är naturligtvis vår huvudsakliga verksamhet och förutom tält, partytält och evenemangshallar hyr vi även ut inredning som bord, stolar, värmare, belysning m.m.

VI ORDNAR ALLT
Tält och tillbehör för privata fest, företags kick-off eller bröllop! Eller varför inte ett komplett militärtält med kamin och halm!! Vi hjälper dig att välja golv, stolar, bord, gasolvärmare, belysning och annan inredning så att tältet passar för era behov.

Kontakta oss, så tar vi fram ett förslag.
Varmt välkomna att kontakta oss!

skickaförfrågan-knapp-profil

1-ny-facebookFölj oss på Facebook

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket