Steffo Törnquist

KONTAKTA:

Steffo Törnquist
Tottes Agency
Totte Freidenfelt
Skogvaktargatan 8
115 42
Stockholm

»Hemsida

0708-23 98 00


  • INFORMATION

Boka Steffo Törnquist som föreläsare, moderator, konferencier, programledare

Steffo Törnquist är programledare i TV4:s Nyhetsmorgon och presenterade även "Steffos lustjakt" i samma kanal. Han har examen både från Journalisthögskolan och GIH (Gymnastik- och Idrottshögskolan).

Som journalist har han arbetat på  TT, Dagens Nyheter, Expressen (i tio år) och var med från starten av TV4 1990 där han var med om att dra igång Nyheterna.

På TV4 hade han tidigare ett eget pratprogram, "Steffo - din tröst i natten" innan han gick tillbaks till Expressen. Väl tillbaka på TV4 igen gjorde han en serie nya program "Steffos lustjakt" - livsnjutardokumentärer som han både producerar och är programledare i.

Idag förekommer Steffo flitigt i TV4:s Nyhetsmorgon där han i soffan tillsammans med Jenny Strömstedt på sitt mycket personliga sätt intervjuar och samtalar med kända och okända personer. Han agerar konferencier, moderator vid olika evenemang och föreläser kring livsnjutningar baserat bl.a på boken "Njut" som kan köpas till förlagspris av de som bokar honom.

Ännu fler intressen: att köpa stora bomullströjor, grilla fläskkarré, åka skidor, läsa bra texter, garva...

Föreläsningen; NJUT!
Steffo Törnquist föreläser nu om livets livsnjutningar; whiskey, Pommac, cognac, cigarrer, popcorn, choklad, ost, portvin, poker, Cheval m.m.

Steffo berättar även om intressanta personer och om livets mer externa njutningar; Ford Mustang Cabriolet, Oscar Wilde, Eld, Koltrasten, (.....ju bättre man sjunger, desto fler läckra brudar får man. Det gäller rocksångaren, det gäller koltrasten.....) m.m.

Steffo skriver i sin bok "Njut - en bok om små saker som gör livet stort";

"Livet är för kort för att slarvas bort, för kort för att bara äta gott på fredagar, bara älska på lördagar, röka illa rullade cigarrer och att underlåta att "bollifiera" popcornen framför westernfilmen...."

"Vi slösar med ögonblicken, vi skjuter upp kärlek, upplevelse och njutning - vi kalkylerar med en evighet som inte finns.

Här en annan kunskap; Varje insikt förändrar varje upplevelse".

Det är just detta Steffos bok och föreläsning skapar. Steffo ger insikter om det viktiga i livet och fördjupar kunskapen om dessa glädjeämnen. När du vet mer om t.ex. whiskey eller choklad så förändrar det din upplevelse av fenomenet. Föreläsningen ger även livsglädje och inspiration, tänk vad gott livet kan smaka om man ger det en chans!

Steffos föreläsning innebär även provsmakning av råvarorna som väljs till föreläsningen.

Man kan välja en "alltallrik" som består av ett urval av god mat och dryck. Steffo föreläser samtidigt som provsmakning sker även av choklad, cigarrer, portvin etc. eller också lyssnar man enbart till Steffos berättande.

Återigen; "Livet är för kort för att slarvas bort"

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket