Sofia Wistam

KONTAKTA:

Sofia Wistam
Bokning: Tottes Agency
Totte Freidenfelt
Stockholm

»Hemsida

0708-23 98 00


  • INFORMATION

SOFIA WISTAM

Mångsidiga Sofia! Sofia kan avvändas som konferencier/programledare till prisutdelningar eller som lekledare på företagsfester. Eller varför inte väva in glamouren i din presentation av årsrapporten, där hon fungerar som moderator.

ANG. BOKNING
Sofia Wistam bokas vanligen till större event, företagsevenemang samt offentliga produktioner. Ej till mindre privata tillställningar.

Sofia får ditt företags event/konferens att glittra på att alldeles speciellt sätt. Med år av erfarenhet från tv, radio och som moderator, kan hon bidra till att ditt event blir någonting utöver det vanliga. Sofia har glimten i ögat och är oerhört van att få folk att skratta och bjuda på sig själva.

Man förknippar också Sofia med musik, glitter och glamor eftersom hon lett Grammisgalor och Fame Factory under flera år. I hennes garderob hittar man fantastiska kreationer som kan återanvändas efter behov. Eller varför inte special designa en klänning till just ditt företag. GB Glace hade en tex en klänning täckt av glasskartor, Saab Scania en med häftiga 60 tals lastbilar. För att inte tala om Sörmlandsbanken som hade en klänning gjord av hundralappar.

Bakgrund:
Efter en karriär i början på 90-talet som en av Sveriges mest anlitade modefotografer började Sofia om och gav sig in i tv- branschen. Hennes alter ego Soffipropp blev snabbt en av barnens favoriter. Därefter har tv programmen tagit henne runt om i Sverige med tex. Stadskampen, När och Fjärran samt som jurymedlem i Talang 2008.

Föredragshållaren Sofia
2007 var Sofia med i Du är vad du äter. Med sitt brinnande intresse runt tanken att man verkligen kan påverka sin kropp med vad man stoppar i den, kan man nu boka henne med ett underhållande föredrag om detta.

Sofia har under alla år kombinerat familj barn och karriär på ett kompromisslöst sätt. – Kan man tacka ja till härligt jobberbjudande när man precis fått beskedet att man är på smällen? Mottot är att tänka JA! Allt är möjligt!!

Använd Sofia som en "peppare" och inspiratör för din grupp.

Kontakta oss gärna vid frågor eller bokning!
/ Totte Freidenfelt

skickaförfrågan-knapp-profil


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket