Skärgårdskonferens på Söderarm

KONTAKTA:

Söderarm AB
Anngret Andersson
Tjockö Söderarm 2
760 15
GRÄDDÖ
  • Stockholms Län

»Hemsida

0176-432 12


Gästantal: 200
Sittande matgäster: 50
Största mötesrum: 50
Antal bäddar: 38

  • INFORMATION
  • KARTA

SÖDERARM I STOCKHOLMS SKÄRGÅRD

Varmt välkomna att boka er konferens hos oss på Söderarm i Stockholms Skärgård, Gräddö. Vi erbjuder konferenslokaler, konferensaktiviteter, boende och måltider året runt...


Söderarm ligger på ön Torskär längst ut i Stockholms skärgård, på gränsen till Ålands Hav. Sedan 1999 finns här en konferensanläggning, som är öppen året runt. Här kan man arrangera en annorlunda konferens i lugn och ro med möjlighet till aktiviteter och äventyr.


 

KONFERENS

Hos oss får du en annorlunda konferens i lugn och ro, eller med inslag av äventyr, som att åka RIB- eller stridsbåt, örn- och sälsafari, segling, kajakpaddling och annat. När arbetsdagen är slut väntar bastu i en gammal bunker från andra världskriget och vår stora, härliga badtunna med havet på tre sidor och skärgården på den fjärde.

Tornet tar ca 15 personer till konferens och max 22 personer till middag.
Markan tar max 35 personer till konferens och max 50 personer till middag.

Söderarm erbjuder konferensmöjligheter / konferenslokaler, övernattning / boende, bastu, bar och aktiviteter och konferensaktiviter.


 

KONFERENSAKTIVITETER

Örn- och sälsafari, sjöfågeljakt, paddla kajak och mycket mer. Avsluta konferensdagen med ett bastubad i en gammal bunker från andra världskriget och middag i utkikstornet.

BADTUNNA

Vårt "relaxområde" vid bastun har även en badtunna, som liknar ett skyttevärn.
Här kan du sitta i det varma vattnet och bara njuta av havet omkring dig.


 

MAT & DRYCK

I vårt kök på Söderarm lagar vi moderniserade svenska maträtter tillagade på lokala råvaror så långt det går. Vi har t.ex. torsk fiskad utanför Söderarm och på hösten vilt från skärgården söder om oss. Det växer inte så mycket på ön, men på våren är det självklart med en härlig nässelsoppa eller nässelvåfflor som entrérätt! Om vi lyssnar på vår gäster lyckas våra kockar verkligen att erbjuda mat som tilltalar våra gäster. Oj, så mycket beröm det är.

Till vår goda och vällagade mat tycker vi om att erbjuda dryck som vi är emsamma om att servera. Vad sägs om tex. Söderarmssnapsen som innehåller kryddor efter vårt eget recept. Eller Ölet Söderarm tillverkat i ett litet bryggeri på fastlandet. Söderarm har även eget vin! Det kommer från den lilla vingården Terravin som ligger i Malbouro distriktet på Nya Zeeland. Vi importerar själva. Det är en Sauvignon Blanc och en Pinot Noir.

Varje grupp som bokar hos oss får ett menyförslag, anpassat till årstiden, att tycka till om. Det är uppskattat!


 

FYREN

Tornet tar max 22 personer till middag och Fyr-matsalen tar 6 personer.
Markan rymmer 50 personer till middag.

ÄTA MIDDAG I FYR-MATSALEN

Nu kan ni även äta middag i fyrens 3:e våning och ta del av fyrens historia. Fyren stod klar 1839 och är idag kulturminnesmärkt. Fram till 1997 var Söderarms fyr bemannad. Torskär är fortfarande militärt område, men inte längre ett skyddsomräde.

Förslag:

  • Bastu ca 2 timmar
  • Drink före middagen
  • Trerätters middag
  • Tillval: logi och frukost

  • Önskar ni konferens, så syr vi ihop ett bra program som passar er.

 

RUM MED HAVSUTSIKT

På Söderarm har alla rum havsutsikt. Rummen finns i de fyra bostadshusen och en f.d. militärbarack. Totalt erbjuder vi 25 rum och 38 bäddar.VARMT VÄLKOMNA TILL SÖDERARM AB
/ Anngret

skickaförfrågan-knapp-profil

1-ny-facebookFölj oss på Facebook

julaffisch-soderarm23

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket