Boka konferens på SKY HIGH MEETINGS

KONTAKTA:

SKY HIGH MEETINGS, Turning Torso
Fredrik Nelderup
Lilla Varvsgatan 14
211 15
Malmö
  • Skånes Län

»Hemsida

040-17 45 42
040-17 45 40


Gästantal: 75
Sittande matgäster: 75
Största mötesrum: 75

  • INFORMATION

Boka konferens på SKY HIGH MEETINGS, Turning Torso.

FÖRSTKLASSIGA MÖTEN OCH KONFERENSER PÅ SKY HIGH MEETINGS, Turning Torso.

Välkommen upp till Skandinaviens högsta mötesplats. På våning 53 och 54 i Turning Torso hittar du Malmös bästa mötesplats för dig som vill ha ett tryggt möte, med personlig service i rofyllda lokaler.

Hos oss lovar vi att ni får en förstklassig konferens- eller eventupplevelse utöver det vanliga. Tillsammans med restaurangen BON ICI erbjuder vi skräddarsydda lösningar med paket som passar er konferens eller event bäst.

LOKALER FÖR AMBITIONER!

Vår unika miljö och våra lokaler ger de perfekta ramarna för er konferens eller event. Med en häpnadsväckande utsikt där du kan se Köpenhamn, Landskrona och hela Söderslätt. Här sitter man skönt i mjuka skinnstolar, i rum skapade av arkitekten Santiago Calatrava. Inredda med naturmaterial så som sten och exklusiva träpanel, som höjer värmen i lokalen.

Lokalernas flexibilitet gör att vi erbjuder allt från mindre möten på 15 personer upp till 75 personer på samma våningsplan. Kundevent, minimässor, mingelevent och utbildningar är bara några exempel på event vi kan erbjuda dig! VÄLKOMNA!

Nordens högsta barhäng!

Baren på våning 53 och 54 är enastående och mycket unik. Här kan man skryta om barhäng på 179 meter. Avsluta konferensen med en riktig Skybarkänsla. Boka baren som en avslutning på er konferensdag!

VIGSEL BLAND MOLNEN

Att vigas uppe i Turning Torso, 179 meter över havet, är speciellt. Här är ro. Ljuset flödar in i lokalen och våra lokaler är som gjorda för vigselceremonin.

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket