Skön Underhållning

KONTAKTA:

Skön Underhållning
Andreas Skön
Göteborg / Hela Sverige

»Hemsida

0708-96 59 73


  • INFORMATION

'SKÖN UNDERHÅLLNING' BOKAR ARTISTER & BRÖLLOPSUNDERHÅLLNING...

"Skön Underhållning hjälper sina kunder att boka rätt underhållning till sitt event, vare sig det är showgrupp till företagsfesten, trubadur till uteserveringen, magiker, coverband eller kanske sångare eller dansare till bröllopet. Vi erbjuder även koreograf och regissör. I dessa Pandemitider erbjuder vi även NöjesQuiz Online. Allt är möjligt!"

Vi finns och är verksamma i första hand i Göteborg med omnejd, och satsar på att bli Västkustens ledande underhållningsleverantör!

VI HAR UNDERHÅLLNINGEN FÖR DITT EVENT

På Skön Underhållning har vi över tio års erfarenhet av showbiz, och vet om Ditt företagsevent blir bäst med en trubadur, coverband, showgrupp eller DJ. På Skön Underhållning har vi över tio års erfarenhet av showbiz, och vet om Ditt företagsevent blir bäst med en showgrupp, trubadur eller DJ. Eller varför inte alltihop! Vi har även allt för bröllopet, från sång till vigseln, via mingel- och middagsunderhållning, till dans och fest! Låt oss hjälpa Dig att göra Ditt bröllop, fest eller företagsevent minnesvärt!

Vi finns och är verksamma i första hand i Göteborg med omnejd, och satsar på att bli Västkustens ledande underhållningsleverantör!

SHOWGRUPPER

Vill Ni att eventet ska spraka så ska Ni ska boka en showgrupp från Skön Underhållning! Våra showgrupper bjuder upp till dans, rockar loss och får er att dansa på borden. Gör Ert event till årets snackis!

DAVID CARBE - rock'n roll, boogie woogie

David Carbe är en pianist med swing och boogie woogie i blodet. Han har vid otaliga tillfällen gästat Robert Wells konserter, spelat för utsålda hus med
egna konserter och är flitigt bokad av företag och föreningar.

TRUBADURER

Våra trubadurer sätter fart på vilket event som helst! Publikfrieri, underhållning, stor repertoar och musikalitet är det som kännetecknar en trubadur från Skön Underhållning!

KÖRER & DJ's

Skön Underhållning erbjuder både bakgrundskör till soloartister – Huskören – och körer för t ex lucia och jul – Luciakören / Luciatåget. Vi bokar även DJ's som är sååå hett igen! Tack vare Avicii, Swedish House Mafia och Tiesto. En DJ från Skön Underhållning lägger upp en spellista efter Era önskemål. Så varför inte hyra in en DJ som får dansgolvet att koka!

Skön Nöjesquiz  för ert event!

Skön Nöjesquiz online erbjuder roliga tema-quizar, som kan formas precis så som ni vill ha dem. Musik, film, nöje, sport, allmänbildning, you name it. Quizmaster Andreas Skön leder quizen och bjuder på kluriga frågor, livemusik, roliga happenings och massor av skön underhållning.


 

BRÖLLOP

Skön Underhållning förstår att på ett bröllop ska allting vara rätt. Därför kan Ni här lyssna på fantastiska bröllopssångare och få en känsla för vad som passar på just Ert bröllop! Boka er underhållning till bröllop hos oss.

FÖRETAGSEVENT

Sitter Du och planerar ett företagsevent som Du hoppas ska bli årets snackis? Vi på Skön Underhållning vet hur du kan lösa det! Skön Underhållning kan erbjuda partytrubadurer, duos, showgrupper och DJs! Vi kan även hjälpa er med tema för festen, som funkar med våra artister! Vi kan erbjuda helhetslösningar med ljus, ljud och tekniker om det behövs. Låt oss hjälpa Er att göra eventet till en lyckad tillställning!

KOREOGRAF & REGISSÖR

Vi på Skön Underhållning erbjuder även koreograf och regissör till specialproducerade shower.

FESTLOKALER, RESTAURANGER, KONFERENSLOKALER OCH CATERING...

Vi har även kontakter med både restauranger och konferenslokaler, och hjälper Er gärna med catering av mat om det skulle behövas!

Låt oss hjälpa Er att göra eventet till en lyckad tillställning!
Varmt välkomna att kontakta oss :)

skickaförfrågan-knapp-profil

Smoke Rings Sisters:

1-ny-facebookFölj oss på Facebook

1-ny-instagramFölj oss på Instagram

1-ny-twitterFölj oss på Twitter

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket