Skansen

KONTAKTA:

Skansen
Katarina Ridderberg
Djurgården
115 93
STOCKHOLM
  • Stockholms Län

»Hemsida

08-442 82 66


Gästantal: 5000
Sittande matgäster: 1000
Största mötesrum: 300

  • INFORMATION
  • KARTA

SKANSEN PÅ DJURGÅRDEN I STOCKHOLM

Skansen är en alldeles speciell eventplats. Vad sägs om konferens i inspirerande miljöer, en helkväll uppe vid Sollidenscenen och teambuilding på Skansens sätt? Här finns något för alla. Skansens läge ute på Djurgården i Stockholm ger er en egen oas mitt i stan.

FAMILJEDAGAR ELLER STÖRRE EVENT

Vill ni ha ett större event är Skansen en unik plats med ett stort utbud. Familjedag, abonnera Sollidenscenen eller en helt egen konsert i Seglora kyrka? Det bestämmer ni! Boka in tilläggsupplevelser för att göra er dag eller kväll till något alldeles extra. Ett klassiskt låtspeleller folkdans förgyller Skansenkänslan. Vi ser till att ni får en dag som passar just ert företag!

TEAMBUILDING OCH PROVA PÅ-AKTIVITETER

Baka tunnbröd, dansa folkdans eller pröva på glasblåsning. Eller ha en heldag med kluriga frågor och utmaningar i Uppdrag Skansen. Det centrala läget och vackra miljöer gör Skansen till en självklar plats för företagsevenemanget!

VISNINGAR & VANDRINGAR

Se Skansen på ett helt nytt sätt och lär er om både natur och kultur. Vi har visningar i våra miljöer, vandringar bland djuren tillsammans med en djurguide och ni får höra om Sveriges historia utifrån vår unika plats.

KONFERENS OCH FEST I SKANSENS MILJÖER

Historiska lokaler mitt i Stockholm – det hittar ni på Skansen. Här har vi unika konferens- och festlokaler för just era arrangemang. Hitta distans till vardagen och inspiration för er konferens. Här kan ni också anordna fester i rustika vackra miljöer.

Gå in på vår hemsida för mer information.
Varmt välkomna!

Skickaförfrågan1-160

1-facebookFölj oss på Facebook

1-twitterFölj oss på Twitter

1-googleplusGoogle+ 

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket