Showkanalen

KONTAKTA:

Showkanalen
Ludwig Pettersson
Skövde / Hela Sverige!

»Hemsida

0723-63 70 79


  • INFORMATION

SHOWARTISTER

Boka Showkanalen - Härlig Showgrupp och Showartister som bjuder på underhållning till konferens, företagsfest, mässor och events mm.

Showkanalen bjuder på en orginell och omväxlande show med sång, dans, musik och komedi som fungerar utmärkt vid festivaler, mässor, företagsevent, konferenser, temafester, bröllop, 50-årskalas eller andra tillställningar. Inget är för stort eller för litet.

Showkanalen är en unik showproduktion med artister och underhållning som överraskar från scenen eller runt om i den aktuella lokalen.

Showkanalen följer ett väl inarbetat koncept där showen kan anpassas efter kundens specifika önskemål. Allt från "soft" middagsunderhållning, via schlager till rock`n roll.

Ljud- & ljus ingår alltid i showen!

Showkanalen har alltid satsat på exklusiv ljud- och ljusteknik då detta är en högst väsentlig del i showen. Våra tekniker jobbar endast med det bästa inom ljud- och ljusteknik och har många års erfarenhet. Showkanalen är en av de få grupper i denna bransch, som har egen utrustning. Detta gör det enkelt för våra kunder och även för oss då vi vet att allting fungerar som det ska i alla lägen.

Varmt välkomna att kontakta oss!
/ Ludwig Pettersson

skickaförfrågan-knapp-profil

1-ny-facebookFölj oss på Facebook


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket