Secolution AB

KONTAKTA:

Secolution AB
Box 11048
100 61
Stockholm

»Hemsida

010-211 57 50


  • INFORMATION

Eventsäkerhet, Bevakning & Vakter

Behöver ni ordningsvakter eller värdar som ser till att god ordning och servicenivå upprätthålls och att obehöriga inte kommer in, eller behöver ni väktare som vaktar utrustning nattetid och dagtid?

Secolution är ett auktoriserat bevakningsföretag i Stockholm som har trevliga och presentabla vakter (ordningsvakter, entrévärdar och väktare) som smälter in på eventet och ser till att god servicenivå och ordning upprätthålls. Tillsammans med er så plockar vi in rätt person på rätt plats.

Eventsäkerhet

Vi på Secolution erbjuder service och säkerhet vid företagsevenemang och andra VIP-event.

Entrévärdar

Entrévärdar är en säkerhetsservicefunktion vid vip-evenemang, premiärer, företagsevent, mässor, utställningar, produktlanseringar och liknande.

Ordningsvakter

Våra ordningsvakter jobbar ofta ihop med entrévärdar och ansvarar för ordningshållningen vid företagsevent, premiärer, mässor, utställningar, produktlanseringar och liknande.

Våra medarbetare har lång erfarenhet av säkerhetsarrangemang vid olika event, och de förstår betydelsen av hög servicenivå, att säkerhet utan service inte fungerar och att vår insats måste anpassas till kundens specifika önskemål.

Vi erbjuder god eventsäkerhet, bevakning och vakter för olika events och ändamål. Även om vi är baserade i Stockholm har vi rikstäckande auktorisation. I samråd med kunden kan vi därför ansvara för säkerheten också i andra delar av landet.

Välkomna att kontakta oss!

skickaförfrågan-knapp-profil


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket