Sälens Skoter & Motoraktiviteter

KONTAKTA:

Sälens Skoter & Motoraktiviteter
Jonas Sjögren
Orrlidsvägen 1
780 67
Sälen
  • Dalarnas Län

»Hemsida

0280-77 22 22
070-62 62 598


  • INFORMATION
  • KARTA

HYR SNÖSKOTER I SÄLEN
- SÄLENS VASSASTE SKOTERUTHYRNING!

Hos oss kan du hyra allt från touringmaskiner till värsta lössnömaskiner. Allt som krävs är ett körkort utfärdat före 1/1-2000 eller förarbevis för snöskoter. Hyr du privat guide av oss kan du köra om du fyllt 15 och har minst AM kort.

I vår butik kan du hitta diva reservdelar, oljor och en del tillbehör så som hjälmar och kläder. Försäljning av skoterpass och ledkartor. Hos Sälens Skoter & Motoraktiviteter kan du hyra snöskoter med eller utan guide. Vi arrangerar även hela event för företaget eller kompisgänget, allt från boende, aktiviteter till middagen.

HYR DIN EGEN SNÖSKOTER
Ta en skotertur på fjället på egen hand. Hos oss kan du hyra sport och touringskotrar för ledåkning utan guide. Allt som krävs är ett B-körkort utfärdat före år 2000, eller förarbevis för snöskoter

BE A BOONDOCKER
Freeride åkningen eller backcountry som det kallas växer snabbt. Ta en lektion med oss så visar vi hur du får ut det mesta av din skoteråkning. Om du är nybörjare eller erfaren spelar ingen roll. Vi har kurser för alla.

Upplev Kanada på skoter
Ta chansen att hänga med på en upplevelse utöver det vanliga. I år arrangerar vi resor till Kanada och bergen runt Whistler. En åtta dagars resa med fyra skoterdagar och svensk guide.

Vi finns vid rondellen mittemot infarten till Tandådalens skidanläggning.
​Samma byggnad som Hemköp. Välkomna.

Sälen Skoter&MotorAktiviteter är ett företag med stor erfarenhet av skoterbranschen. Företaget startades 2011 av mig Jonas Sjögren som innan det varit verksam i branchen på olika vis i många år. Vi startade då med 10st uthyrningsmaskiner och en liten bod vid Hemköp i Tandådalen. Idag har vi vuxit och har ca 25 skotrar till förfogande. Vi har även en liten butik där du kan du hyra skoter, köpa reservdelar och tillbehör samt en verkstad nere i Transtrand. 2014 började vi arrangera skoter resor till Kanada, en verksamhet som vuxit sakta men säkert.

Skicka oss gärna en förfrågan!

skickaförfrågan-knapp-profil

Mer information om oss och våra snöskotrar, finner du på våran hemsida!

1-ny-facebookFölj oss på Facebook

1-ny-instagramFölj oss på Instagram

 

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket