River Restaurant | Festvåning i Göteborg

KONTAKTA:

River Restaurant on the Pier
Hanna Granberg
Dockpiren Eriksberg
417 64
Göteborg
  • Västragötalands Län

»Hemsida

031-51 00 00


Gästantal: 180
Sittande matgäster: 180
Största mötesrum: 180

  • INFORMATION
  • KARTA

FESTVÅNINGEN RIVER RESTAURANT ON THE PIER | GÖTEBORG

River Restaurant On The Pier är en unik attraktion festvåning i Göteborgs restaurangvärld där vi serverar luncher och affärsluncher och inte minst erbjuder fantastiska festmiddagar, bröllop och matlagningskvällar i musikens tecken... Med hela centrala Göteborg och livet i hamnen i fonden bjuder vi dig på en upplevelse för alla sinnen. Vi hoppas att den betagande utsikten över Göta Älv och miljön här hos oss får dig att njuta lite extra av ditt besök. Till oss ska du alltid känna dig välkommen!

I vår festvåning sitter du bokstavligen mitt i det sjöhistoriska Göteborg. Restaurangen, festvåningen och våra konferenslokaler har under många år haft namnet RIVER CAFÉ, men heter idag River Restaurant on the Pier.

FESTVÅNING, EVENT & KONFERENS

Med sin unika arkitektur erbjuder River Restaurant On The Pier många möjligheter till alla typer av arrangemang. Vi hjälper gärna till med allt ni önskar. Vår långa erfarenhet av fest och event gör att vi gärna fungerar som både rådgivare och inspiratör redan i planeringen. Vi försöker göra allt för att ditt event, din fest, middag eller konferens blir något utöver det vanliga! Vi erbjuder tre separata festvåningar, samt vårt vår- & sommartält längst ut på piren. Var och en med sin unika prägel och med plats för upp till 180 gäster.

BRÖLLOP I GÖTEBORG

Det som är livets viktigaste dag för många kräver en speciell inramning. Närheten till vattnet och de många möjligheterna gör River Restaurant On The Pier i Göteborg till en mycket uppskattad plats för bröllopsfesten / bröllopsmiddagen.

Vi har många års erfarenhet av att arrangera bröllop. Vi har flera olika festlokaler och kan därför anpassa oss till allt från det lilla intima bröllopet till det verkligt storslagna. När vi planerar ett bröllop utgår vi alltid från brudparets önskemål, det är också därför vi vill träffas minst en gång före bröllopet. Vi vill att ni skall känna er trygga med oss. Vi erbjuder tre separata festvåningar, samt vårt vår- & sommartält längst ut på piren. Var och en med sin unika prägel och med plats för 8-180 gäster. Bästa bröllopslokalen :)

CATERING

Vi erbjuder även catering för avhämtning.

LUNCHER OCH MATLAGNINGSKVÄLLAR

På vår hemsida ser du våra menyer och aktiviteter. Hemsideslänk vid kontaktuppgifter.

Varmt välkomna att kontakta oss när det är dags för bröllopsmiddagar, konferenser, företagsevent eller restaurangbesök i Göteborg!

skickaförfrågan-knapp-profil

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket