Per Johan Råsmark

KONTAKTA:

Per Johan Råsmark
PJOR Entermation
Uppsala

»Hemsida

070 - 577 81 58


  • INFORMATION

Per Johan Råsmark | Magiker, mentalist & föreläsare

Att veta vad som är verkligt är svårare än vad många tror, vilket blir uppenbart när man hör och ser Per Johan Råsmark. Han är expert på hur vi lurar varandra och oss själva, vilket han visar genom förbluffande tankeläsningsnummer och medryckande föreläsningar om vetenskap.

Tankeläsning

Genom lögn och bedrägeri skapar han till synes övernaturliga fenomen som människor kommer ihåg länge. Per Johan har mångårig erfarenhet av att roa stora och små grupper i olika sammanhang, huvudsakligen på svenska och engelska. Oavsett antal personer som deltar involverar Per Johan hela publiken i föreställningen och får dem att både skratta och hålla andan.

Föreläsningar och utbildningar

Per Johan är en av grundarna av kursen God och dålig vetenskap vid Uppsala universitet och håller utbildningar i hur vetenskap fungerar och varför vetenskap är så kraftfull som metod. För att förstå världen behöver man veta hur man undviker kognitiva och perceptiva missförstånd, samma missförstånd en illusionist använder för att skapa mirakel.

Skicka en bokningsförfrågan direkt eller läs mer på min hemsida (se länk högre upp på sidan)
/ Per Johan Råsmark

skickaförfrågan-knapp-profil

1-ny-referensREFERENSER

"Per Johans framträdande var utan tvekan höjdpunkten på min 50-årsfest. Smart, roligt, underhållande och mycket imponerande."
/ Maria Gunther
(vetenskapsredaktör, Dagens Nyheter)

"Per Johan Råsmark är den ärligaste bedragaren jag känner. Tillsammans startade vi den uppskattade universitetskursen "God och dålig vetenskap" [på avancerad nivå] där hans föreläsning med rubriken "Konsten att luras" är kursens höjdpunkt."
/ Dan Larhammar
(professor i molekylär cellbiologi vid Uppsala universitet, preses för Kungliga Vetenskapsakademin)

"Men åååhhh - hur göööör du?!? Det är dags att komma ut ur garderoben, Per Johan, och erkänna att du är medial".
/ Caroline Giertz
(programledare, Det Okända, Paranormalt med Caroline Giertz)

"Vi har anlitat Per Johan Råsmark vid flera tillfällen under våra kurshelger där vi lär ut källkritik och intervjumetodik till våra blivande undersökare av uforapporter. Och Per Johan har inte bara fått oss att tappa hakan, skratta och misstroget ifrågasätta våra egna sinnen utan också lärt oss massor när det gäller vad våra ögon egentligen kan lita på. Han har gjort världen större, roligare och mycket mera spännande!"
/ Clas Svahn, UFO-Sverige
(journalist, Dagens Nyheter)

 

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket