Quality Hotel Globe

KONTAKTA:

Quality Hotel Globe
Arenaslingan 7
121 26
STOCKHOLM-GLOBEN
  • Stockholms Län

»Hemsida

08-686 63 00


Gästantal: 1400
Sittande matgäster: 500
Största mötesrum: 392
Antal bäddar: 900

  • INFORMATION
  • KARTA

KONFERENSLOKALER OCH EVENT I STOCKHOLM

Välkommen till Quality Hotel Globe, vägg i vägg med Ericsson Globe och Tele2 Arena. Som ett av Stockholms största hotell erbjuder vi ett perfekt läge för konferenser och event men även för dig som vill bo bekvämt för att uppleva det bästa av huvudstaden.

KONFERENSLOKALER

Med 524 hotellrum och kapacitet för ca 1400 konferensdeltagare är Quality Hotel Globe en av Stockholms största konferensanläggningar. Vi vet att mötesbehovet kan variera stort. Möten kan planeras månader och år i förväg och likaväl kan behovet uppstå samma dag.

Hos oss kan du konferera i flexibla konferenslokaler som rymmer allt från 1-400 personer. För det lilla spontana mötet har vi loungeutrymmen på två plan där du är välkommen att slå dig ner. Behöver du sitta mer avskilt har vi vårt styrelserum på plan 9. Flera av våra sviter med vardagsrum passar också bra för det lilla mötet.


EVENT

På Quality Hotel Globe hittar du lokalen för både den stora och den lilla festen. Det finns möjligheter för att arrangera kickoff, mässor och företagevent.

Lobbyn
Mingel: 1400 personer

Bankett Galaxen
Långbord: 300 personer
Runda bord: 260 personer

Stjärnrummet
Långbord: 250 personer
Runda bord: 240 personer

Arenarestaurangen
Mingel: 250 personer

Sjuelva
Mingel: 165 personer


PERSONLIG SERVICE

Vi hjälper dig gärna att planera och genomföra det perfekta eventet med allt från mat och dryck till dekor och underhållning. Kontakta oss för fler idéer och prisförslag.

KONTAKTA OSS

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan.ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket