Sjung med Pettson & Findus

KONTAKTA:

Sjung med Pettson & Findus
Sven Hedman
724 62
Västerås
  • Västmanlands Län

»Hemsida

072-727 51 55


  • INFORMATION

SJUNG MED PETTSON & FINDUS

pettson-findus-liten

'Sjung med Pettson & Findus' - En sångglad musikalisk föreställning med Sven Hedman, katten Findus och hönan Prillan. Härlig barnunderhållning!...

När Sven kommer in med den gula hatten ser alla att det verkligen är Pettson som kommer. Under sina snart 30 år med Pettson har Sven gjort över 2000 föreställningar och skrivit mer än 70 sånger, och dessa är stommen i föreställningarna. Fanny Wistrand är med sin musikalitet och sitt levande kroppsspråk ett perfekt komplement som en fartfylld och sprallig Findus. Å inte sällan duker även Hönan Prillan upp på scenen.

Det är en verklig familjeföreställning, där det brukar vara nästan lika många vuxna som barn i publiken. Och det är härligt att se alla skratta tillsammans och sjunga av hjärtats lust till Sven Nordqvists välkända och älskade berättelser. Alla verkar gilla Pettson.

Sedan Sven och Fanny började sitt samarbete för åtta år sedan har de hunnit med över 500 föreställningar runt om i Sverige. De tar publiken med storm, både stora och små får vara med och sjunga hela tiden.

De har turnerat över stora delar av Sverige på teatrar och folkparker, festivaler och skolor. Till många platser återvänder de år efter år. Oftast spelar de på egen hand, men de har också spelat med många stora orkestrar, och flera gånger med Västerås Sinfonietta, Svenska Kammarorkestern i Örebro, Wermland Operas orkester och inte minst med Blåsarsymfonikerna i Stockholm, som de kommer att spela med igen i februari 2022 .

Föreställningen passar också utmärkt för skolor och förskolor, där barnen får lära sig fyra sånger i förväg. Då gör de två föreställningar per dag för samma pris.

  • Målgrupp: Barn 5-9 år och familjer
  • Speltid: ca 40 - 45 minuter
  • Föreställningen ges med tillstånd av Drakens Teaterförlag.
  • Pris: 18 000 kr + 40 kr/milen i resa från Västerås

Varmt välkomna att kontakta oss för mer info och bokning.
/ Sven Hedman

skickaförfrågan-knapp-profil

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket