Petter

KONTAKTA:

Petter
Bokas via: All Things Live
A house, Östermalmsgatan 26A
114 26
Stockholm

»Hemsida

08-440 92 00


  • INFORMATION

BOKA PETTER

Ständigt aktuelle Petter har fler järn i elden än de flesta. Han är vunnit priser i allt från Grammisgalan till Årets talare, driver flertalet restauranger och har givit ut 3 böcker. Petter väver ihop alla sina olika influenser utlovas underhållning i världsklass – boka honom idag.

År 2018 firar Petter 20 år som artist – och utöver fem näst intill slutsålda kvällar i rad på Mosebacketerrassen i augusti har han hunnit släppa en fullängdsplatta, en EP och tre singlar.

– Det är egentligen helt otroligt att det är lika kul att köra live nu som för 18 år sedan. Min katalog har växt men det har min publik också. Det mäktigaste med konserterna nu är att det är roligare än någonsin, säger Petter.

Petter bevisar år efter år att han är svensk hiphops troninnehavare.

Petter vias via All Things Live!

Boka Föreläsningar med Petter

Petter är inte bara en av våra mest framgångsrika artister, han är dessutom både författare och en hyllad företagare. I sina populära föreläsningar hämtar Petter historier från sitt eget liv för att inspirera åhörarna. 2014 belönades Petter dessutom med Begriplighetspriset för sin bok "16 rader" som hjälpt ungdomar med läs- och skrivsvårigheter, och 2017 vann hann pris i kategorin "Årets talare".

Här följer en lista över de föreläsningar som går att boka:

Föreläsning: "Artisten, varumärket och entreprenören"
Med sina 11 album, mängder av hits, fingertoppskänsla som företagare och smart marknadsföring har Petter varit oavbrutet aktuell sedan genombrottet med låten "Vinden har vänt" 1998. Föreläsningen "Artisten, varumärket och entreprenören" handlar om Petters kreativa entreprenörskap och imponerande artistkarriär och bjuder publiken på en intressant inblick i hans framgångsrika arbetsliv. Dessutom stimulerar föreläsningen till nytänkande och ger tips om hur man håller koll på sitt varumärke och hur sponsring kan användas effektivt.

Föreläsning: "Så blev jag artist"
Petter berättar personligt och engagerat om sina koncentrations-, läs- och skrivsvårigheter och om hur han på ren vilja och envishet klarade av skolåren. Genom hiphopen byggde han upp sitt självförtroende och hittade också sitt eget sätt att uttrycka sig på. I den här föreläsningen använder Petter exempel från sitt eget liv när han pratar om vikten av att gå sin egen väg och att ha viljan att övervinna sina motgångar.

Efter den årliga Bokmässan genomförs alltid en enkät där besökarna får betygsätta föredragen. På 2013 års bokmässa fick Petters seminarium 4,9 av 5,0 för "föreläsarens förmåga att inspirera" och 4,8 av 5,0 i helhetsomdöme.

Föreläsning: "En hyllning till språket"
Petter är ett levande exempel på hur okonventionella vägar kan leda till en uppskattning för ord och språk. Trots att han knappt kunde skriva sitt namn när han gick i skolan, har Petter idag skrivandet som yrke. I den här föreläsningen berättar Petter om sitt liv utifrån sin musik och nysläppta bok "16 rader". Han förklarar hur hans kärlek till språket föddes genom hiphopen och hur viktigt det är att inspirera folk att hitta nya vägar så att de inte fastnar i samma spår.

Vinprovning: "Smaka på Musiken"
Petters och erkände vinskribenten Alf Tumble håller i vinprovningar där frågesport blandas med "blindprovning och fet musik".

Petters bredd som underhållare och inspiratör är av sällan skådat slag. Boka honom idag.


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket