Peter Rylander | Entertainer

KONTAKTA:

Peter Rylander | Entertainer
Stockholm

»Hemsida

0706-08 55 99


  • INFORMATION

PETER RYLANDER | ENTERTAINER

Boka Peter Rylander - entertainer, konferencier och publikcoach, som höjer ert event till maxnivå med en god och unik energi!

KONFERENCIER & MODERATOR
På en konferens, mässa eller ett företagsarrangemang, kan det vara väl värt att ha någon som presenterar, intervjuar och exempelvis delar ut priser. Med kompetens och med ''glimten i ögat'', ser Peter till att gästerna/publiken mår väl, att tidsschemat är på ''pricken'' och att eventet blir till en extra glad upplevelse!

DISCO / SCHLAGER / ROCK'N ROLL MUSIC QUIZSHOW
En unik, underhållande och färgsprakande Music Quiz Show (musikfrågesport), som bjuder alla gäster på en nostalgisk resa genom Discoeran, Sclagers och Rock'n' Roll. Er showvärd Peter Rylander, skapar en otrolig sammanhållning och teamworkkänsla!!
Det här är en perfekta krog- eller middagsshow, alternativt en glad ''energiboost'' vid konferensen eller festen...
» Läs mer om Disco, Schlager, Rock'n'roll Music QuizShow

PUBLIKCOACH
Peter anlitas ofta som pubikcoach / pubikvärd vid inspelningen av stora TV-produktioner. Hans uppgift är då att skapa energi, entusiasmera och engagera publiken mellan och inför alla 'tagningar'. Ni som suttit i publiken på bl.a Let's Dance, Så ska det låta och Gladiatorerna har garanterat mött Peter.

BARN- & FAMILJEUNDERHÅLLARE
Familjedag, festival, barnunderhållning, familjeunderhållning & kalas!
Peter sätter verkligen en extra krydda på ert event och får garanterat både små och stora att skratta, sjunga, dansa och springa ;-) Ett exempel kan vara Amigoshowen som är en mix av disco, lek, frågesport och glädje!
Naturligtvis finns flera olika koncept som ger extra energi och lyfter ert arrangemang till oanade höjder!

FÖRELÄSARE
Peter Rylander föreläser extra tydligt om livets värdegrunder - Respekt, Empati och God Attityd. Denna föreläsning / workshop boostar en extra energi och engagemang för alla åhörare.
» Läs mer om Peters föreläsningar

Få kan undgå den energi, karisma och glädje som Peter sprider i sitt sätt att underhålla. Han inspirerar och entusiasmerar sin publik till 100%!

Välkommen in på min hemsida för mer information och referenser.
/ Peter Rylander

skickaförfrågan-knapp-profil

 

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket