Disco, Schlager, Rock'n'roll QuizShow

KONTAKTA:

Disco, Schlager, Rock'n'roll Music QuizShow
Peter Rylander
Stockholm

»Hemsida

0706-08 55 99


  • INFORMATION

Disco / Schlager / Rock'n Roll Music QuizShow

Denna middagsshow är kanske, kanske Sveriges bästa underhållning för personalen på en företagsfest eller för festsällskap, då det gäller att skapa en EXTRA BOOST av glädje, god energi, teamkänsla och en unik sammanhållning.

Evenemanget kan anpassas till alla förutsättningar - från det lilla företaget som vill arrangera en intim personalfest, till den större koncernen som vill bjuda kunder och anställda på en oförglömlig upplevelse!

* Showlängd ca 45 minuter.

Varmt välkommen att kontakta mig!
/ Peter Rylander

skickaförfrågan-knapp-profil

1-ny-referensREFERENSER

"Jag har anlitat Peter Rylander som entertainer, konferencier och mingel-dj under hela kvällen på våra events för medarbetare, kunder och leverantörer. Den OTROLIGA energin, dynamiken, glädjen, värmen och teamkänslan som uppstår, ÄR HELT MAGISKT BRA. Det blir SUCCÉ varje gång!! Jag gratulerar på förhand dig och Er som anlitar Peter!"
/ Per Nasi, marknads- & försäljningschef, MTR Express

"Årets höstfest blev en helt fantastisk tillställning med Disco inferno Quizshow som avslutning på middagen. Vilket ööös! Halva personalstyrkan dansade på borden! Peter, du är bara BÄST!! Alla hade så roligt och alla var i helt rätt stämning när väl dansen började. Tack goa Peter än en gång!"
/ Festkommittén, Praktikertjänst AB

1-ny-facebookFölj mej på Facebook

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket