Peter Rylander | Föreläsare

KONTAKTA:

Peter Rylander | Föreläsare
Stockholm / Hela Sverige

»Hemsida

0706-08 55 99


  • INFORMATION

PETER RYLANDER | FÖRELÄSARE & ENTERTAINER

Peter Rylander föreläser extra tydligt om livets värdegrunder- Respekt, Empati och God Attityd. Denna föreläsning / workshop boostar en extra energi och engagemang för alla åhörare.

Efter dagens slut har både hjärnan och hjärtat fått sig ett lyft!

1-ny-referens

"Rekommendation
Med en enastående energi och övertygande argumentation föreläste och illustrerade Peter våra tre värdeord på det mest underhållande sätt man kan tänka sig. Han öppnade våra inre portar till glädje och respekt på ett fantastiskt sätt. Samtidigt underhöll han och fick oss att skratta åt företeelser i vår vardag. Showen på kvällen var en höjdpunkt med musiktävling, sång och dans. Och när dagen och festen var över hade vi fått en djupare insikt om vad respekt, professionalitet och öppenhet betyder. En personaldag som vi aldrig kommer att glömma."
/ Susanna Löfgren, Länsstyrelsen Jämtland

I sin föreläsning talar Peter om organisationens viktigaste värdegrundsfrågor - respekt, empati och god attityd. Oavsett om det handlar om ett mindre privat företag, den stora koncernen eller en förening, så strävar varje företagsledare efter en organisation där medarbetarnas attityd genomsyras av glädje, dynamik, trygghet och empati. Sammantaget utgör detta en plattform för kreativitet, energi och produktivitet.

Peter hjälper din organisation att implementera ett förhållningssätt som minimerar konflikter, bidrar till bättre samarbeten och inte minst motiverar personalen till ett mer positivt bemötande mot såväl kollegor som kunder.

Varmt välkommen att kontakta mig!
/ Peter Rylander

skickaförfrågan-knapp-profil

1-ny-facebookFölj mig på Facebook


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket