Peter Åkerström

KONTAKTA:

Peter Åkerström
Stockholm

»Hemsida

072-930 34 66


  • INFORMATION

PETER ÅKERSTRÖM - TRUBADUR I STOCKHOLM

Peter Åkerström är en professionell gitarrist och trubadur som bokas till event, bröllop, invigningar o mingel i Stockholm med omnejd... Peter spelar klassiskt, jazz, country, blues, folkmusik, kletzmer, bluegrass, americana, Singer/songwriter...

OM MIG

Jag är gitarrist, trubadur, sångare, låtskrivare, producent, ljudtekniker. Ja, jag har många strängar på min lyra och kan erbjuda musikaliska tjänster inom flera områden. Jag har jobbat professionellt som musiker sedan 2003. Först 10 år på Irland i en mängd olika band och genrer. Hösten 2013 återvände jag till Sverige med en stor repertoar.

TRUBADUR
De senaste åren har jag jobbat som trubadur på företagsevent, fester, mingel, invigningar, konserter och bröllop... Min filosofi är att spela musik jag först och främst själv tycker om. Då blir det äkta för mig och det är just den känslan jag vill förmedla när jag uppträder. Beroende på vart jag spelar blandar jag friskt bland svenska visor, amerikanska sånger, jazzstandards, gamla godingar från t.ex. The Beatles, Bob Dylan, Neil Young.

Jag skriver och framför även mycket eget material i olika genrer. För er som gillar instrumentala kompositioner, mer åt det klassiska hållet finns de att lyssna på här och ännu mer på min hemsida.

Varmt välkomna att kontakta mig.
Jag kommer gärna och spelar på er kommande tillställning.

1-facebookFölj mej på Facebook

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket