Pappa Grappa | Norrköping

KONTAKTA:

Pappa Grappa
Maria Lahdo
Gamla Rådstugugatan 26-28
602 24
Norrköping
  • Östergötlands Län

»Hemsida

070-922 92 80


Gästantal: 200
Sittande matgäster: 150

  • INFORMATION

Välkommen till Pappa Grappa i Norrköping

Pappa Grappa ligger beläget mitt i centrala Norrköping och består av både Matbaren, Terrassen och Social Club, alldeles i anslutning till varandra. Restaurangerna ligger på en plats med industriellt historiskt förflutet och erbjuder vackra och kreativa utomhusmiljöer.

Matbaren & Terassen

I Matbaren lagas medelhavsinspirerad mat, vedungsbakad pizza, men också härliga italienska pastarätter och À la carte. På Terrassen har vi vår rotissiere där vi grillar härlig kyckling, men serverar också sallader och annat småplock som med fördel delas sällskapet emellan.

Både Matbaren och Terrassen erbjuder okomplicerade, avkopplande familjära miljöer. Kom som du är! Här njuter du av dags- och kvällssol, fördelaktligen med något svalkande i glaset och med skönt umgänge!

Catering / Take away

Pappa Grappa erbjuder catering / Take away till både privatpersoner och företag! Vi hjälper er med middagsbjudningen, studentfesten,  bröllopet eller företagseventet, pressreleasen, invigningen - inget arrangemang är för litet eller för stort. I huvudsak erbjuder vi en medelhavsbuffé med olika italienska charkuterier, ostar, oliver, sallader och andra delikatesser - men vårt utbud är flexibelt och vi har därmed möjligheten att anpassa oss efter dina preferenser. Ni väljer känsla och budget så levererar vi.

Pappa Grappa Social Club

I vår nyrenoverade fest- & möteslokal Pappa Grappa Social Club som ligger i anslutning till våra andra tre enheter (Pappa Grappa Matbaren, Terrassen och ÀNIMA) har du möjlighet att konferera eller arrangera din privata tillställning - allt från möten, konferenser, föredrag till middagar och större bjudningar. Nalkas det bröllop, födelsedag eller minnesstund? Lokalen lämpar sig för de flesta sammanstrålningarna och tar upp emot 200 personer i mingelform eller 150 sittande matgäster.

​Lokalen kan hyras både dagtid- och kvällstid fram till klockan 01:00

Välkommen till Pappa Grappa i Norrköping. Härliga lokaler för fest, bröllop, afterwork, middagar, möten och festligheter. Vi hjälper dig med planeringen och skräddarsyr din tillställning utifrån dina specifika önskemål och behov.

Varmt välkommen att kontakta oss!

skickaförfrågan-knapp-profil

1-ny-instagramFölj oss på Instagram

 

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket