Olof Wretling

KONTAKTA:

Olof Wretling
All Things Live
A house, Östermalmsgatan 26A
114 26
Stockholm

»Hemsida

08-440 92 00


  • INFORMATION

Boka Olof Wretling

Olof Wretling är känd bland annat från "Mammas nya kille" och Klungan. Som en av landets populäraste komiker och berättare har han även röstats fram som värd för Vinter i P1 hela 6 gånger. Vinterpratet "Diagnoserna i mitt liv" nådde en sådan popularitet att det år 2016 sattes upp som scenföreställning, och togs ut på turné under hösten 2017. Boka Olof Wretling till ditt evenemang idag.

Olof Wretlings "Diagnoserna i mitt liv" fick ett positivt mottagande när den sattes upp på Rival i Stockholm, både från media och publik. Den hyllades som en perfekt blandning av musik, humor och "Alla borde få höra Olof Wretling berätta om sin uppväxt" tyckte DN och "Diagnoserna i mitt liv är mycket underhållande" skrev Aftonbladet.

- Jag hade aldrig kunnat drömma om att mina diagnoser skulle bli så populära och att min västerbottniska berättarstandup skulle gå hem hos folk runt om i landet. Det kanske är befriande att få höra min berättelse och ta med sig delar av den in i sin egen vardag? hälsar Olof Wretling.

Boka Olof Wretling idag för humoristisk kvalitetsunderhållning á la västerbottnisk berättarstandup.

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket