Oliver Häggblom | Magiker

KONTAKTA:

Oliver Häggblom | Magiker
OHmagic
Oliver Häggblom
Utgår från Skövde!

073-595 74 17


  • INFORMATION

BOKA MAGIKER OLIVER HÄGGBLOM

Oliver Häggblom är en 17 årig magiker från Skövde. Hans intresse för magi började redan när han var 5 år då han fick en trollerilåda i julklapp av sin mormor och morfar. Sedan dess har han alltid varit intresserad och fascinerad magi. Numer är han ofta ute och uppträder på allt ifrån privata fester och restauranger till företagsevent och galor.

MINGELMAGI

Mingelmagi är det mest personliga sättet att få uppleva magi på. Magikern finns alldeles nära gästerna och allting kommer att handla om just dig eller din grupp. Här får ni kortmagi, myntmagi och tankeläsning. Mingelmagi är perfekt för alla grupper oavsett hur stor de är. Från mingel vid fördrinken till magi vid borden mellan rätterna...

CLOSE UP

Vid close up föreställningar är kortleken i fokus och Oliver visar upp de mest häpnadsväckande saker man kan göra med en kortlek. Under denna show kommer Oliver visa allt ifrån hur man fuskar i poker men även trolla bort kort som försvinner och kommer tillbaka på de mest omöjliga ställen. Gruppen samlas för en show som håller på i ca 30 minuter och möts av skratt och förundring. Close up magi passar för alla grupper upp till ungefär 100 personer.

SCENSHOW

För stora grupper på 300-2000 personer passar scenshowen bäst. Detta involverar ALLT kortmagi, tankeläsning eld och mycket mer. Showen håller vanligen på ca 30 minuter men kan både utökas och kortas ner efter önskemål. Ljudutrustning är något som jag med mig. Däremot så behöver teknik för att projicera det som händer på scenen kompletteras.

LITE MER OM...
Under hösten 2016 var Oliver uttagen till Robert Gustafssons scenverkstad där han jobbade sida vid sida med Robert för att slipa på sina framföranden. Efter detta blev han dessutom utsedd av Robert att uppträda på Skövde Kulturgala. I februari 2017 blev han godkänd på sin introllning och då även medlem i Göteborgs magiska klubb. Han har varit och tävlat över hela världen bland annat på SM där han kom 2:a i juniorklassen, International Battle of magicians i USA där han kom 3:a i close up magi och i Talang där han tog sig hela vägen till semifinal.

Varmt välkommen att kontakta mig direkt!
/ Oliver Häggblom, Magiker

 

 1-ny-instagramFölj mej på Instagram

1-ny-facebookFölj mej på Facebook

1-ny-referensREFERENSER

Oliver passade perfekt under invigningen av Skaras nya högstadieskola. Han var ett oväntat men uppskattat inslag för eleverna och levererade med mycket god kvalitet.
/ Maria Hillerström, Kavat eventbyrå

Oliver fungerade jättebra på de festivaldagar vi arrangerade i Tibro i juni. Många framförde att han var fantastisk!
/ Towe Lindblom, Tibro kommun

Oliver Häggblom är en superduktig och charmerande magiker som river ned både skratt och applåder! Han var en av de bästa på Scenverkstan med Robert Gustafsson och jag spår honom en lysande framtid! Vi kommer att få se mycket av Oliver Häggblom i framtiden. Han är en stjärna och magiker av hög klass!
/ Robert Gustafsson, komiker och skådespelare

Fantastisk man blir ju helt blown away utav det här!
/ David Batra

Vi bokade Oliver som en öppningsakt till vårt julfirande, han fick mingla och uppträda bland publiken. Skötte detta galant! Sen körde han på scenen innan middagen startade, usch va man kan bli lurad.
/ Robert Jansson, Skövde Kommun

 

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket