Nessim Fair Support AB

KONTAKTA:

Nessim Fair Support AB
Stockholm, Göteborg & Jönköping
  • Stockholms Län

»Hemsida

031-18 70 40


  • INFORMATION

MATTOR TILL ALLA TYPER AV EVENEMANG

NESSIM FAIR SUPPORT är sedan många år ett väletablerat bolag med specialinriktning på mattor för mässor och egentligen alla typer av event. Vi hyr ut och säljer mattor med eller utan läggningsservice och är marknadsledande inom vårt område. Geografiskt finns vi etablerade både i Stockholm, Göteborg och Jönköping, med huvudkontor i Göteborg. Utöver nämnda orter ombesörjer vi även läggningar på andra platser runt omkring våra lager.

Hyrplattor

Med våra hyrplattor är det enkelt att bygga upp en proffsig monter eller ett evenemangsområde. Hyrplattorna finns i flera färger som kan kombineras för mönsterläggningar. Detta är vårt mest miljövänliga alternativ som även skonar trötta fötter och ryggar.

Köpmattor

Vi erbjuder ett brett sortiment av köpmattor för din mässmonter, event, lansering eller utställning. Våra köpmattor säljs i hela rullar eller avkap. Vi arbetar med ett standardsortiment som omfattar både nålfilt, velourmattor och plastmattor på 2m bredd. Vi erbjuder även läggningar av bästa kvalitet för alla typer av event.

Lite kuriosa...
Namnet Nessim (som på bulgariska betyder "mirakel") kommer ursprungligen ifrån bulgaren Jean Nessim som invandrade till Sverige 1914. Jean Nessim startade försäljning av orientmattor i butiker i Malmö, Göteborg och Stockholm. Ur butiken i Göteborg, på 1970-talet, uppstod verksamheten med att hyra ut och sälja mattor till mässor. I mitten av 1980-talet etablerades verksamheter mot mässor även i Stockholm och Jönköping och i slutet av 1980-talet delades verksamheterna upp. Sedan dess är butikerna med orientmattor och vår verksamhet helt skilda från varandra både praktiskt och ägarmässigt. Genom åren har vår verksamhet vuxit och idag arbetar vi över hela Sverige. Våra kunder är till största delen mässor, monterbyggare och eventbolag. Många av dessa har samarbetat med oss i över 25 år.

Vi ser fram emot att höra från er!

skickaförfrågan-knapp-profil

1-ny-facebookFölj oss på Facebook

1-ny-instagramFölj oss oå Instagram

1-ny-linkedinLinkedIn


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket