Needs Decor & Design

KONTAKTA:

Needs Decor & Design
Yvonne Nylund
Köpmangatan 1 (2 tr.)
151 71
Södertälje
  • Södermanlands Län

»Hemsida

0705-45 30 74


  • INFORMATION
  • KARTA

NEEDS DECOR & DESIGN - BRÖLLOPSDEKORATIONER & SCENDEKOR...

Needs Decor & Design hjälper er att designa, inreda o forma den visuella helheten för monter, konferensanläggning, bröllop & event. Vi hjälper er även att ta fram och designa logotyper och fordonsdekor samt utformar och producerar hästhopps- hinder till hopptävlingar...

Dekor, design, inredning & reklam är ett vitt begrepp med många olika inriktningar och lösningar. Needs hjälper er att nå ut på flera olika områden med allt ifrån dekoration, inredning och reklammaterial. Vi tar fram bröllopsdekorationer, scendekor och välanpassad design för såväl monter, mässa, bröllop, event, butik...

IDÉ - DESIGN - KREATIVA TJÄNSTER & PRODUKTER
Oavsett det gäller montrar, mässor och exponering eller dekorationer av events, bröllop och konferenser så hjälper vi på Needs Decor & Design er att nå målet med bästa dekoration och inredaning samt reklammaterial.


EVENT & UTSTÄLLNING
Needs hjälper er med att designa, bygga och forma den visuella helheten eller delar av:
- mässa
- monter
- utställning
- event, scendekor
- invigning
- premiär
- kick-off
- bröllop / bröllopsdekorationer
- fordonsdekor...


DESIGN & STYLING
Att inreda och styla handlar inte bara om att ta in de senaste trenderna. Vi tycker att det är viktigt att efter kundens önskemål skapa en miljö och hitta en stil som får er eller era gäster att trivas och må bra.
Vi skapar rum med funktion och trivsam atmosfär i alla olika miljöer tex. på arbetsplatsen, på konferensanläggningen, i lunchrummet eller på kundmottagningen. Låt oss hjälpa er med inredning och dekorationer.

LAYOUT & ORIGINAL
Grafisk form kan tolkas på många olika sätt. Needs roll är att med kundens önskemål utforma en kanske diffus idé till ett glasklart budskap, och en snygg layout.
Vi designar logotyper, skapar mönster och utformar en layout genom att komponera text och bild till en intressant helhet.
Du som kund får alltid tryckoptimerat original till alla olika sorters trycksaker och reklammaterial.

TRYCK, SKYLT & DISPALY
Vi erbjuder marknadsmässiga priser på alla möjliga trycksaker, displaysystem, dekor och profilmaterial som tex:
- Vepor
- Banderoller
- Roll up
- Flaggor
- Pop up väggar
- Backdrop
- Exponeringsställ
- Skyltar
- Skylthållare
- Dekaler
- Dekor
- fordonsdekor /fordonsdekaler
- Print
- Visitkort
- Annonsblad
- Foldrar
- Kuvert
- Inbjudningskort
- Menyer
- Affischer osv.

HINDERDESIGN
Needs jobbar även mycket med hästhopps-hinder / design av sponsorhinder åt företag som vill sponsra en klubb, förening eller hästhoppstävling. Ett hinder kan i stort sett se ut hur som helst idag. Det finns fantastiska hinderkreationer, men viktigt är att även tänka in i designen hur det säkrast skall byggas efter sportens normer och regler. Jag har kontakt med duktiga hinderbyggare där vi samarbetar om hur konstruktionen bör se ut för att kunna verkställa ett förslag till ett verkligt, godkänt och brukbart hinder. Vi ombesörjer både design samt byggnation av hinder om så önskas.
På vår hemsida ser du fler bilder.

1-facebookFölj oss på Facebook

Varmt välkomna att kontakta oss!

 

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket