Nacka Strand Möten & Event

KONTAKTA:

Nacka Strand Möten & Event
Miguel Florido
Augustendalstorget 6
131 52
Nacka Strand
  • Stockholms Län

»Hemsida

073-523 25 09


Gästantal: 2000
Sittande matgäster: 2000
Största mötesrum: 2000

  • INFORMATION

NACKA STRAND MÖTEN & EVENT

Sekel och decennier har passerat sedan tändkulemotorer tillverkades och bilar sattes samman i den gamla fabriken av tegel. Delar blir fortfarande helheter innanför tegelväggarna, men fabriken har öppnats upp för att bli en plats för fler.

En plats för alla som vill göra affärer, förmedla visioner, utbyta tankar, spela in nytt eller ha en vanlig arbetsdag i annorlunda miljö. Idag är NSME (Nacka Strans Möten & Event) en industriromantisk arena för utveckling och möten mellan människor.

PLATS FÖR FLER MÖJLIGHETER

Vi har nytt namn och ny profil – men förändringen är större än så. NSME (Nacka Strans Möten & Event) ska bli en levande mötesplats med rum för fler. Därför öppnar vi upp mässanläggningen och låter de historiska fabrikslokalerna få sällskap av moderna mötesrum, arbetsplatser och studios. På så sätt kan du boka möten och event precis som förut, men även arbeta eller skapa innehåll i unik miljö. Berätta vad du vill uppnå, så formar vi en hundraårig fabrik efter dina behov.

Mellan storstadspulsen och skärgårdslugnet finner du Nacka Strand. En minst sagt spirande stadsdel som bubblar av nyetableringar, nysatsningar och invigningar. Området som med både bostäder, restauranger, service och kommunikationer skapar perfekta förutsättningar för möten och företagande. Här finns allt nära, och kanske är det just närheten till både liv och lugn som gjort att några av Sveriges mest lönsamma företag samlats just här.

EN NY DEL AV HISTORIEN

NSME är i grunden en bilfabrik från 1899. Eller ja, byggnaden skulle bli Sveriges första bilfabrik, men när den väl stod på plats hade amerikanerna börjat tillverka bilar på löpande band. Fabrikören och pionjären Johan Victor Svensson tvivlade på att den svenska produktionen skulle räcka till. Han började i stället tillverka tändkulemotorer, vilket blev en sådan succé att fabriken växte till att bli en av landets största industriella arbetsplatser.
Läs mer om historiken på vår hemsida.

Välkommen till Nacka Strand Möten & Event, eller ring oss gärna så berättar vi mer!

skickaförfrågan-knapp-profil

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket