Mordmysterium | Gruppaktivitet!

KONTAKTA:

Mordmysterium Sverige AB
116 00
Stockholm
  • Stockholms Län

»Hemsida

08-20 91 91


  • INFORMATION

MIDDAG & MORDMYSTERIUM FÖR KONFERENS OCH FEST

Mordmysterium® är en flexibel och helt mobil aktivitet som vi arrangerar där ni vill hålla till. Den passar precis lika bra i samband med en middag som till minglet. Vi kommer gärna till era lokaler, konferensanläggningen där ni har er konferens eller hem till er. Ni kan också välja att boka middagspaket och komma till någon av de restauranger vi samarbetar med.

Aktiviteten är anpassad så att alla ska få en spännande och underhållande kväll. Oavsett om du är väldigt utåtriktad och tycker om att agera eller kanske hellre vill ha en mer tillbakadragen kväll ska du känna dig bekväm i din roll och ändå kunna vara delaktig...

Personalfest, Kick-off eller Firmafest

Under ett Mordmysterium kliver man ur sina ordinarie roller och umgås tillsammans på ett underhållande sätt. Mellan rätterna cirkulerar man och talar med alla som är med på middagen. Mordmysterium passar utmärk för personalfester, kick-offer och firmafester...

Konferens

En väl genomtänkt och noga utvald aktivitet kan förstärka effekten av konferensens mål och syfte. Fördelen med Mordmysterier är att det inte tar någon tid från konferensen utan denna aktivitet sker under middagen man har på kvällen. Detta har blivit en succé på konferensanläggningar runt om i Sverige.

Möhippa, Svensexa eller födelsedagsfest

Det krävs mycket planering för att en möhippa, svensexa eller födelsedagsfest ska bli en lyckad tillställning. En mordgåta lämpar sig toppenbra som aktivitet vid dessa tillställningar. En middag med mordmysterium brukar bli väldigt högljudd med mycket skratt. Tänk bara att inte förlägga detta för sent då man har så otroligt mycket att prata om så man hinner med detta efteråt.

Mordmysterium i hela Sverige

Vi samarbetar med över 80 slott, herrgårdar och konferensanläggningar runt om i Sverige. Mordmysterium kan arrangeras i vilken stad som helst i hela Sverige, men vi utgår från Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Sundsvall. Gå in på vår hemsida för närmare information.

Varför skall Ni boka Mordmysterium?

Mordmysterium används för att skapa teamkänsla, stimulera, motivera, eller helt enkelt för att roa. Eftersom varje grupp är unik och har speciella mål med sitt arrangemang så kan vi även anpassa innehållet under kvällens gång efter Era specifika behov och förutsättningar. Grunden ska vara en lättsam aktivitet där man själv väljer sin nivå på deltagande.

  • Höja motivationen, arbetsmoralen och den allmänna trivseln
  • Göra företaget till en attraktivare arbetsgivare
  • Öka samarbetsförmågan inom en projektgrupp genom teambildning
  • Svetsa samman gruppen. För att en grupp ska fungera är det viktigt att det finns en stark gemenskap och att man kan ha roligt tillsammans

Läs även mer om våra andra aktiviteter:
» ESCAPEBOX
» KLUREDO, en gruppaktivitet

Varmt välkomna att kontakta oss för frågor eller bokning!

skickaförfrågan-knapp-profil

 

1-ny-referensREFERENSER

"Vi vill tacka för en mycket rolig och spännande kväll! Stort tack till vår instruktör, som så väl anpassade det hela efter deltagarna! En kväll vi kommer att minnas och skratta åt länge! Några hoppas redan på en ny tradition."
/ Michael Nordlund, SEB

"Jag vill bara meddela att kunden var jättenöjd och ville att jag skulle hälsa det. De tyckte upplägget var riktigt bra och att det var ett riktigt plus att de fick vara i en separat avdelningen så att de kunde höra och fokusera på mordmysteriet. De sa även att skådespelaren var riktigt grym så det kan du få förmedla."
/ Andreas Stjern, Resurs Bank

"Vi vill tacka för igår och Frida. Hon var jättebra! Både vi och våra kunder är supernöjda. Tusen tack. Fick en oförglömlig kväll och vi sitter fortfarande här och pratar om det och skrattar halvt ihjäl oss."
/ Katrin Hertsvall, Apotea

"Perfekt aktivitet för jobbet! Var så himla roligt att få jobba ihop med kollegorna och hitta varandras styrkor i en annan situation en den vanliga "jobbsituationen". Rekommenderar detta varmt till alla! Mycket bra för att stärka teamkänslan."
/ Birgitta Björling, Nordea

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket