Monologmakaren Erik Rolfhamre

KONTAKTA:

Monologmakaren
Erik Rolfhamre
Stockholm

»Hemsida

070-438 33 50


  • INFORMATION

"Jag noterade några som skrattade så dom grät!"

/(Landahl Advokatbyrå)

Gör som Justitiedepartementet, Statens Fastighetsverk, Svensk Neurokirurgisk Förening, Ovaco, KSSS, Setterwalls Advokatbyrå, Svenska Kyrkan m.fl. Hyr in en riktigt bra komiker till en konferens, personalfest, årsmöte... Kontakta mig, Monologmakaren Erik Rolfhamre, så berättar jag mer!

Min nisch är roliga, skräddarsydda och roliga framträdanden, skrivna för just den aktuella publiken. Jag har dykt upp som organisationskonsult, Viking Line-kapten, kommunpolitiker, präst, nytillträdd GD i Trafikverket, säkerhetschef, psykiater, fotbollstränare m.m.

Initialt tror publiken att jag verkligen är min rollkaraktär. En bit in monologen/föredraget börjar delar av densamma känna sig lätt förvirrade, medan andra antecknar frenetiskt. Så småningom förstår hela publiken att det är fiktion och spänningen släpper. "-Det är OK att skratta åt honom...tack och lov!"

UNDERHÅLLNINGSPAKET

Underhållningspaket Jag kan också erbjuda ett färdigt paket bestående av två rollfigurer vilka framträder vid lämpligt tillfälle under konferensen eller middagen etc. Där bjuder jag på en kombination av gubbar, som jag använt många gånger och som alltid gör succé. Naturligtvis anpassas manusen till det aktuella sammanhanget!

Den förste figuren är Assar Berglund, fastighetsansvarig på stället. Han pratar i ca 10-15 minuter och hälsar välkommen, berättar om fastigheten, informerar om ordnings- och säkerhetsregler m.m. En tämligen auktoritär, dryg och fyrkantig typ som tar sig själv på mycket stort allvar. Han är iklädd oklanderligkostym och utstyrd med polisonger och backslick.

Det brukar ta ett par minuter innan den häpna publiken inser att de är lurade. Lika roligt varje gång, både för mig och dem...

Gubbe nummer två är kommunalrådet Gunnar Johansson från Gimo kommun. Han infriar alla fördomar om en trist politiker med sin extremt grå kavaj, glasögon från sjuttiotalet samt en frisyr som Gud glömde... Hans föredrag, som tar sitt avstamp i kommunledningens satsningar, anpassas efter dagens/kvällens tema. Förslagsvis 15-20 min. Gunnar vill gärna använda powerpoint, om möjligt.

Många är de som har skrattat gott åt denne kommunpolitiker. Hög igenkänningsfaktor, välskrivet manus med gott om punchlines.

Underhållningspaket kostar 15.000:- plus moms samt i förekommande fall resa. Om det rör sig om en privat middag (födelsedag, bröllop o.dyl.) blir det billigare.

OM MIG
Jag har en fil. kand. i internationell ekonomi från Uppsala Universitet och har gått Calle Flygares Teaterskola, NBV Teaterverkstad samt en kompletterande utbildning vid Teaterhögskolan i Malmö. Innan jag startade Monologmakaren arbetade jag i nästan tio år på ett antal teatrar runt om i landet med både drama och komedi. Jag har även gjort film och TV, krogshow, reklamfilm etc.

Varmt välkomna att kontakta mig!
/ Erik Rolfhamre, Monologmakaren

skickaförfrågan-knapp-profil

 

1-ny-referensREFERENSER

Sveriges Byggindustrier:
Tänkte bara tacka för igår. Jag har fått massor av positiva kommentarer! Jättekul!

Sveriges Träbyggnadskansli:
Det var jättebra, och du är morgonens samtalsämne på jobbet, både som dryg fastighetsansvarig och som kommunalråd. Alla undrar var jag hittade den där stjärnan.

FOREX BANK:
Vi garvar fortfarande här. Magnus (VD) säger att det är bland det bästa han har hört. (...) Vi är grymt imponerade över hur du med små medel lyckades fånga oss som företag, göra vår utveckling och vägen framåt så tydlig. Genom att egentligen visa på vad som vi inte ska göra. Genialiskt!!!

Handelshögskolan i Stockholm:
Tusen tack för senast, du var som vanligt suverän! Hoppas vi får återkomma nästa år.

Uppsala Universitet:
Det var mycket lyckat! Alla var mer eller mindre övertygade om att du var "på riktigt" till en början och flera frågade om du skulle komma tillbaka på middagen, så det var ju tur att du gjorde det.

Landahl Advokatbyrå:
Det blev ju en riktigt lyckad kväll! Och Gunnar gjorde succé! Jag noterade några som skrattade så dom grät!

Fler omdömen finns att läsa på min hemsida.

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket