Micke Askernäs - Mentalist

KONTAKTA:

Micke Askernäs Produktion AB
Micke Askernäs
Stockholm

»Hemsida

0767-608 360


  • INFORMATION

Micke Askernäs
Tankeläsnings-show i världsklass – nervkittlande, skickligt och begåvat!!

Med en god portion humor, spänning och förbluffande underhållning tar Micke Askernäs dig med på en resa som får dig att ifrågasätta din fria vilja. Går det verkligen att läsa tankar? Att läsa folk? Deras minspel? Kroppsspråk? Subliminala signaler? Kan man verkligen styra eller förutse folks tankar och beslut under en hel kväll?

Micke Askernäs tycks ha allt detta under kontroll. Och lite lagom nonchalant passar han dessutom på att böja metall med tankekraft och spelar rysk roulette med skarpladdade häftpistoler i en smått otrolig föreställning man inte glömmer i första taget.

Mentalisten Micke Askernäs har förutspått resultat i Riksdagsval, han spelar rysk roulette med skarpladdade häftpistoler och han böjer skedar med ren tankekraft. 2014 gjorde han showen "MasterMind" på Göta Lejon med stående ovationer!

Vad kan Micke göra för dig?

  • Får det lov att vara en Mentalist till kaffet?
    Micke kommer in och river av en intim tankeläsarshow på ca 20 minuter till kaffet. En väldigt interaktiv upplevelse som ifrågasätter om det verkligen finns något som ett fritt val över huvud taget? En intensiv och intim upplevelse som ni kommer att prata om länge!

  • MasterMind, lilla versionen
    Micke gör valda delar ur hans helkvällsshow, "MasterMind", anpassat efter Er tidsram. För After Dinner underhållning rekommenderas 45 minuter men kan anpassas efter önskemål. En varierad mix med tankeläsning, humor och mycket, mycket interaktivitet. Showen innehåller några av Micke's mest kända effekter som bland annat tog honom till Las Vegas och Los Angeles och gav en sjundeplats i senaste VM.

  • MasterMind, fullversion
    Under den nästan två timmar långa föreställningen (inklusive paus) styr och förutser Micke publikens tankar. Han fångar upp signaler som ingen annan kan förnimma och läser människors kroppsspråk med bara en blick. Showen är regisserad av Pontus Ströbaek och är ett helkvällsalternativ där ingen sitter säker. Micke tar er med på en fantastisk resa genom sitt liv kantad med många fantastiska tankeläsarnummer där Ni står i fokus. Detta showalternativ har dock högre teknikkrav då det är en helaftonsshow!!

Talang i TV & Hollywood...

2010 blev han känd för Svenska Folket genom sin ryska roulette med häftpistoler som var snuddande nära att ta honom till final i Talang på TV4. Sedan följde han upp det med att förutsäga resultatet i Riksdagsvalet i Nyhetsmorgon, där han även fick både Steffo och Kristin Kaspersen ur balans med sin tankeläsning.

Under 2011 blev Micke Svensk Mästare och Grand Prix-Vinnare i Magi, samt Svensk Mästare i Mentalism. Han vann alltså över alla andra trollkarlar med sin tankeläsning! Under senare delen av 2011 belönades Micke även med en silvermedalj vid det Nordiska Mästerskapet i Magi. Fler titlar hann det bli, och även ett kortare gästspel i Las Vegas.

Under 2012 gjorde Micke Askernäs 15 bejublade föreställningar i Hollywood och fick fantastiska recensioner.

Naturligtvis har även detta gett sin beskärda del i media, då han under även gästat Zillah & Totte (Kristallen nominerad för bästa Barnprogram 2012), samt gästat både Nyhetsmorgon på TV4 och Gomorron Sverige på SVT1.

Show både på Svenska & Engelska

Micke jobbar gärna även på engelska, där han gjorde succé med sin föreställning "Inside your Mind" under 15 föreställningar i Hollywood i september 2012.

2014 gjorde Micke 90-minutersshowen "MasterMind" på ett fullsatt Göta Lejon med stående ovationer.

2019 blev Micke återigen utsedd till bästa Mentalist i Sverige.


 Teknik:

Scen minst 2x3 meter. Bör vara upphöjd.
Trådlöst headset
Trådlös handmikrofon på stativ
Högtalare
ingång för ljud via 3.5mm mini teleplugg. (Laptop som källa)


 

mickeaskernäs-rund
Varmt välkomna att kontakta mej med frågor, upplägg eller bokning!

/ Micke Askernäs

skickaförfrågan-knapp-profil

1-ny-facebookFölj mig på Facebook


1-ny-referens Sagt om Micke

"Go see this show! RUN. Don't walk!"
/ Chris Cowley, AMA, Los Angeles

"Du är ju inte klok!"
/ Steffo Törnqvist, Nyhetsmorgon, TV4

"Jag tycker du är helt fantastisk!"
/ Charlotte Perrelli, Talang 2010, TV4

"Det här var både nervkittlande och skickligt och begåvat"
/ Johan Pråmell, Talang 2010, TV4

"Fantastiskt!"
/ Mats Benesch, Eftersnack, SVT

"Herregud, det är ju rätt!"
/ Anna Mattsson, Expressen

"Helt Otroligt!"
/ Kim Martin, Hockeyproffs och OS-hjälte

"Jag är mycket, mycket imponerad!"
/ Christer Lundberg, Krister, P3

 

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket