Maximteatern i Stockholm

KONTAKTA:

Maximteatern
Simon Bellini
Karlaplan 4
114 60
STOCKHOLM
  • Stockholms Län

»Hemsida

08-30 50 30


Gästantal: 562
Största mötesrum: 562

  • INFORMATION
  • KARTA

FÖRELÄSNING ELLER BOLAGSSTÄMMA PÅ MAXIMTEATERN

Välkommen till Maximteatern i Stockholm. En unik teater och föreläsningslokal. Här kan du boka in er kommande föreläsning, seminarie, konferens, bolagsstämma, fest, konsert eller mingel... Salongen erbjuder totalt 562 sköna sittplatser och en härlig teaterfoajé! Eller välkomna att se någon av alla våra föreställningar.

Maxkapacitet: 562 pers
Mingel & Serveringsmöjligheter (catering) i foajén
Restaurang: finns flera med gångavstånd


___________________________________________________________________________

KONFERENS ELLER FÖRELÄSNING

Boka Maximteatern i Stockholm för dina konferenser, seminarier, konserter, events mm. Vi erbjuder en unik föreläsningslokal med 562 sköna sittplatser. Här har vi även haft allt ifrån bolagsstämmor, modeshower, klädförsäljning, konserter och privata fester. Hyr en teater och utnyttja den magiska atmosfären till att göra just ditt event eller konferens till en annorlunda och spännande happening.

När ni hyr teatern får ni tillgång till teaterns lampor där man kan trolla med ljuset och skapa olika miljöer. Ni får tillgång till backstageområdet där det finns loger, fikarum mm. Ni får även tillgång till våra två foajeér som man kan smycka och anpassa till just ditt event.

MAT & DRYCK

Maximteatern driver baren på Maxim. Maximteatern har endast 'paustillstånd', vilket innebär att vi endast serverar alkohol i pausen. För slutna sällskap med särskilt inbjudna gäster, finns särskilda tillstånd. Vi ordnar gärna mat och dryck och ser till att allt fungerar. Vi har väldigt bra samarbetspartners och kan stå för hög kvalité på maten. Då det är ont plats för bord och stolar brukar vi duka upp en stående buffé i stora foajén. Beroende på publikantal finns dock andra möjliga lösningar.

Om man vill sitta och äta så finns tre restauranger i närheten av Maximteatern.


EXEMPEL PÅ FÖRESTÄLLNINGAR PÅ MAXIM

» Se alla aktuella föreställningar här

maxim2


År 2011 tog Agneta Villman över teatern. Hon har tidigare ägt och drivit Vasateatern tillsammans med skådespelaren Krister Henriksson. Våren 2012 blev Mikael Persbrandt delägare i Maximteatern.


Varmt välkomna!
/Angeta Villman med personal

1-facebookFölj oss på Facebook

1-instagramFölj oss på Instagram

1-youtubeSe oss på Youtube

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket