Maxdialog

KONTAKTA:

Maxdialog
Björn Mattsson
Johannesfredsvägen 5
168 69
Bromma, Stockholm

»Hemsida

08-83 33 00


  • INFORMATION

Displaylösningar, textiltryck & storformat

Med egen digital produktion och beprövade displayprodukter skapar vi säljande miljöer för expo, event, idrott och butik. Här finns projektledning, original och produktion under samma tak. Made in Bromma.

Mässväggar – monterväggar & utställningsväggar

Mässväggar, intervjuväggar, bakgrundsväggar, monterväggar, ljusväggar. Vi har dem alla. Portabla, välvda, rak eller hopfällbart. Med tryckt budskap på smidig reflexfri textil eller som panelsystem.

Podium & Mässdiskar – Portabla mässdiskar för mässa & event

Vi erbjuder ett stort urval av anpassade mässdiskar och podium för event, mässor och produktdemonstrationer i butik. Flertalet är portabla mässdiskar försedda med utbytbara budskap.

Tält & Eventprodukter + allt det andra

Här hittar du event-tält, reklamskyltar, reklamställ och beprövade eventsystem för exponering ute och inne. Smarta och praktiska skyltlösningar för sport, event och mässa.

Reklamflaggor, Event- & Beachflaggor

Att flagga med sitt varumärke som reklamflagga är allt vanligare. Vi har alla typer av reklamflaggor och har producerat flaggor sedan 2004, från tryck till sömnad "Made in Bromma".

Textiltryck – miljövänligt och tvättäkta

Vi tillhandahåller beständigt textiltryck för mäss- & expoväggar, Beachflags, ljuslådor för mötes- och eventbranschen. Textiltryck på tät expotextil, flaggtyg med optimalt genomtryck, tryck på ljuslådetextil såväl som ljusblockerande textil. Allt i breda format upp till 320 cm med efterbehandling och sömnad i egen ateljé.


Bläddra i vår produktkatalog:

maxdialog produktkatalog 500px » ProduktkatalogVarmt välkomna att kontakta oss eller gå in på vår hemsida där ni ser hela vårt sortiment.

skickaförfrågan-knapp-profil

1-ny-facebookFölj oss på Facebook

1-ny-youtubeSe oss på Youtube

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket