Mariette

KONTAKTA:

Mariette
All Things Live
A house, Östermalmsgatan 26A
114 26
Stockholm

»Hemsida

08-440 92 00


  • INFORMATION

BOKA MARIETTE

Mariette har sedan 2009 vunnit publikens hjärtan med sitt skickliga låtskriveri. Oavsett sättning, med band eller solo, levererar Mariette skicklig underhållning på scen. Boka Mariette till ditt event idag.

Mariette deltog i TV-programmet Idol redan 2009 och är tveklöst en utav de tidigare deltagarna som tagit mest välförtjänt plats i rampljuset.

Med sina långa dreads och sin rockiga stil har Mariette framfört musik på Sveriges största scener och runt om i Europa de senaste åren. Sedan 2015 har hon medverkat i Melodifestivalen tre gånger. Under debutårets upplaga slutade Mariette på tredjeplats med "Don't Stop Believing" och utsågs till "Årets genombrott" i samma veva, och senast 2018 slutade Mariette på femteplats med låten "For You".

Mariette är en skicklig gitarrist och har anlitats av bland annat Magnus Uggla och The Royal Concept som gitarrist under sina respektive turnéer. Med sin klara stämma och sitt starka driv blev Mariette ett mycket omtyckt inslag under den folkkära sommartraditionen Diggiloo under sommaren 2018.


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket