Malin Berghagen

KONTAKTA:

Malin Berghagen
Artist & Eventbolaget Management
Gamla Brogatan 44
111 20
STOCKHOLM

»Hemsida

0709-93 60 93
0735-07 07 77


  • INFORMATION

Malin Berghagen

Naturkraft som går sin egen väg!

Malin Berghagen har under lång tid delat sina tankar i blogg och på sociala medier kring naturlig livshållning, yoga som läkande kraft och ett medvetet val av livsstil. Efter flera yogaböcker och en guide till sitt älskade Mallorca skriver Malin i sin nya bok om livsglädje och -energi, kärleken, naturlig hälsa, att vara tillåtande och generera positiva tankar, problemlösning, gypset lifestyle, att packa lätt och leva nära naturen. Hennes holistiska livssyn genomsyrar både text och bild.

Vi får följa Malin i hennes dagliga rutiner för välmående, med praktiska tips och recept. Hon delar med sig av historier ur vardagen, om hur hon löser problem, får energi och finner balans. Ta del av hennes väg för hälsa och skönhet - inifrån och ut.

Boken Livslust och hälsa enligt Malin innehåller underbara bilder från Malins liv, med hela familjen, fotograferade av bland andra dottern Love Taylor.

Genom yogan har jag lärt mig att lyssna på min egen kropp, på min själ och mina andetag. Jag råder dig att göra detsamma. Ta till dig det jag skriver om. Känn inom dig om det kanske också skulle kunna fungera för dig. Är känslan bra? Lyssna på den. Känns det inte bra, lyssna på det.
- Malin Berghagen

Nu kan du boka Malin som föreläsare och inspiratör


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket