MagiMartin

KONTAKTA:

MagiMartin
Martin Nilsson
Linköping / Hela Sverige

»Hemsida

0703-40 55 92


  • INFORMATION

Boka Mingeltrolleri, Close-up & Salongsmagi med MagiMartin

Låt mig sätta en magisk stämning på invigningen, eventet eller festen. Jag är en engagerad trollkarl som kan erbjuda något utöver det vanliga. Jag har en bred repertoar som passar såväl i stora som små sammanhang och föreställningen anpassas till just ert event.

Trolleri kan upplevas i många olika former, som mingeltrolleri, salongsmagi eller close-up trolleri. Det kan användas som isbrytaren på ett företagsevent eller som huvudunderhållning på festen. Allt anpassas efter ert event så att det blir magiskt.

MINGELTROLLERI

TILL FEST, & EVENTS
Mingeltrolleri innebär att en trollkarl, i detta fall MagiMartin, trollar med enkel rekvisita direkt i händerna på gästerna. Det tillåter dem att se de olika tricken på väldigt nära håll, vilket ofta är mycket uppskattat. Rekvisitan består bland annat av kort, mynt och gästernas egna saker. Detta är helt klart en rolig underhållningsform som passar utmärkt både i mindre och större sällskap. Mingeltrolleri passar bra som isbrytare innan en fest där gästerna kanske inte känner varandra så väl.

TILL MÄSSMONTERN
Mingeltrolleri är en utmärkt tjänst för dig som vill marknadsföra ditt företag eller en specifik produkt på ett roligt sätt på mässan.

CLOSE-UP & BORDSTROLLERI

MAGISKT NÄRA
Close-up trolleri är för dig som vill skapa en magisk stämning på festen. Denna underhållningsform passar utmärkt för mindre sällskap, då trollandet sker på mycket nära håll. Bordstrolleri brukar jag försklara som den perfekta middagsunderhållningen där nya människor möts för första gången. Det ger dem något gemensamt att prata om, vilket bidrar till en mer avslappnad stämning. Vill du göra företagsfesten, 40-årsfesten, svensexan, bröllopsfesten eller någon annan tillställning lite extra festlig så kommer jag gärna till er och bjuder på magi.

SALONGSMAGI | SCENSHOW

STÖRRE SÄLLSKAP
Vill du bjuda på magi för en större grupp passar MagiMartins salongsmagi helt perfekt. Här bjuds åskådarna på ett spännande scenframträdande som fungerar utmärkt såväl på bröllopet som på konferensen. Salongsmagi är en trevlig underhållningsmetod för pauserna på föreläsningen, och passar även bra som isbrytare på utbildningen. 


OM MEJ
Trolleri har under många år varit min stora passion och sedan 2009 har jag drivit eget företag som trollkarl. Vill du boka en magisk show som du och dina gäster sent kommer att glömma, så finns jag här! 

Anlitas ofta till:

  • Företagsevent
  • Mingel
  • Svensexa
  • Mässmonter
  • Bröllopsfest...

MagiMartin trollar på kickoffen, festen, företagseventet, mässan, restaurangen, barn- kalaset eller bröllopet. Kontakta mig för en magisk föreställning utförd av en riktig trollkarl som du sent kommer att glömma. Tillsammans skräddarsyr vi en föreställning som lever upp till just dina visioner.

MagiMartin är framför allt verksam i Småland och Östergötland, men även i de större städerna samt runtom i landet.

Varmt välkommen att kontakta mig för frågor eller bokning!
/ MagiMartin

skickaförfrågan-knapp-profil

1-ny-facebookFölj mej på Facebook

 

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket