Maggan Hammar | ''Den hemliga gästen''

KONTAKTA:

Maggan Hammar | ''Den hemliga gästen''
Margareta Hammar
Stockholm

»Hemsida

0707-50 08 98


 • INFORMATION
 • REFERENSER

MAGGAN HAMMAR ÄR 'GÄSTEN' NI ALDRIG GLÖMMER!

Maggan Hammar bjuder på isbrytande underhållning i form av den ''okända hemliga gästen''... Detta är humor på hög nivå!! Se klipp längre ner på sidan. Oväntad, och oförutsägbar komedi när det är som bäst! Passar perfekt på er konferens, kickoff, jubileum, toppmöte eller personalfest....

''Maggan är en mångfacetterad komiker, skådespelare och talare med unik erfarenhet i många ämnesområden. Hon kombinerar kreativitet med intelligens för subtil humor och performance. Hon är en blandning av sina Norrländska rötter från Edsbyn och med sina internationella influenser från Los Angeles, New York och Paris.''

Planerar ni ett uppkommande event? Maggan är den verkliga överraskningen!

Tänk er den nyanställda förvirrade kommunikationschefen som ställer sig upp och håller tal under middagen. Hur kommer dina anställda att reagera?

'Maggan' presenteras som talare vid ert företagsevent. (överraskning, roligt, underhållning...företagsstärkande, teambuilding och ice-breaking )

 

Efter förfrågan uppträder jag med min specialare "Den hemliga gästen" (Maggan). En stor hit i alla sällskap från slott till koja. För er som vill bjuda era gäster på något nytt, kul och oväntat, med en överraskning de aldrig glömmer.

Jag bjuder på nyskapande standup comedy med skräddarsytt manus som får publiken att skratta loss. (manus är förberett i samförstånd) Uppläggen är många och anpassningsbara till ert event. Jag brukar vanligen ansluta till minglet som en gäst bland alla andra. Skapa lite förbryllelse på ett trevligt sätt. Under middagen håller jag tal. Medan gästerna börjar skruva på sig i stolarna. Talet avslöjar så småningom min rätta identitet som professionell komiker och förmodligen inte nyanställd till mångas lättnad...eller besvikelse?

Se klippen längre ner på sidan, och ännu fler på hemsidan.

Maggan Hammar kan anlitas som ståupp komiker med ex. följande ämnen:

 • att vara singel
 • diagnoserad ADHD
 • Stockholm sett från en outsider
 • internationella kulturella skillnader
 • social- och ekologisk hållbarhet..
 • m.fl...

Passar perfekt till även till den internationella publiken!

UPPLÄGGEN ÄR MÅNGA - SPECIALSKRIVET MATERIAL

Jag specialskriver mitt manus som blir uppbyggt dramaturgiskt så man sitter och undrar "Är detta på riktigt ..eller?".. Strategi och manus sker alltid i samråd med kunden. Som ger mig info om några gäster att nämna i talet. Jag talar flytande engelska och franska, passar därför utmärkt till den internationella publiken.

MAGGAN BOKAS ÄVEN SOM (KOMISK) FÖRELÄSARE...

Jag bokas även som föreläsare. ... Eller kanske inte den föreläsare man kanske tror?! Oförutsägbar komedi när det är som bäst! Tankeväckande om hur sociala koder styr våra liv, våra reaktioner på den som kan vara obekväm. Denna komiska föreläsning  passar på seminariet, toppmötet, leverantör- och kund events, jubileet, kick-offen. Jag talaren 'utanför boxen', som bryter isen och ger uppfriskande perspektiv.

När jag brutit isen vågar folk skratta och föreläsningen fortsätter om att vara rund i en fyrkantig värld, bryta mot normer, sociala koder och egentligen inte passa in, men att ändå stiga fram och ta plats.

Varmt välkommen att kontakta mig!
/ Maggan Hammar

skickaförfrågan-knapp-profil

1-ny-referensREFERENSER

"Stort tack för ditt performance! Jag är otroligt nöjd med mina kollegors reaktioner. Han som satt bredvid mig och skrattade så att tårarna fullkomligt sprutade, sa att han inte hade skrattat såhär någon gång tidigare under hans 20 år på företaget."

"I will never forget the greatest joke ever with Maggan on stage, I am still laughing at it. The day after, we had an early meeting with the Asia team, I could see tired people in front of me, but all with happy faces!! Thanks again.
/ Olivier de Guitaut | Nefab Group
PRESIDENT, ASIA PACIFIC

" Så otroligt mycket TACK. Det var vansinnigt roligt ditt framträdande. Folk pratade om det hela kvällen igår. Folk har pratat om det hela dan idag, ja vi kommer nog att prata om det ett bra tag till ! Såååå kuuuuul

1-ny-referensREFERENSER:

" Du var underbar och bäst! Hann prata med många och alla tyckte att det var SÅ roligt! Jag hoppas att få uppleva dig igen för det här var bland det roligaste jag varit med om."
/ Anna-Karin Deinoff, HR-Specialist,, Social resursförvaltning, Göteborg

" Jag vill tacka dig stort för din insats och ditt engagemang under våra strategidagar 25-26 augusti 2016. Du klev in på arenan under fördrinken inför middagen och du gjorde det på ett fantastiskt sätt. Du genomförde din roll på ett lysande sätt och det var väldigt mycket att samlas kring och prata om efter din insats. Jag vill ge de bästa rekommendationer för vad du skapade under kvällen."
/ Christer Söderberg, VD, Swecon Anläggningsmaskiner AB

" What a Success.......
Vi vill tacka dej för en kväll som funkade så mycket bättre än vi kunde tänka oss även om vi trodde på ett bra mottagande. Tack! "
/ The Swedish Club London
Lars Nilsson, Senior Manager Reinsurance
Underwriting, Reinsurance & Risk Control

"Tusen tack för en mycket bra underhållning, alla pratar om hur rolig du var och hur detta kommer bli en snackis framöver."
/ Sakar Mustafa – Maersk Line

"Maxi tack för att du lyfte kvällen på ett okonventionellt sett.
Du skapade tvivel över ledningen förmåga att fatta beslut som är bra för företaget du skulle hjälpa. Den oro och misstro vändes till skratt och glädje som kommer att pratas om länge. Du på ett personligt sett gjorde kvällen oförglömlig.
Återigen tack och fortsätt att skaka om människor på ditt egna sett. "
/ Peter Danielsson och alla vi på ICA Maxi Stormarknad Köping

"Vi är väldigt nöjda med ditt framträdande förra vecka som var en perfekt kombination av förvirring och obekvämhet som sedan ebbar ut i humor. Effekten av att skapa en pinsamhet (som för svenskar är väldigt svår att hantera) till insikten att detta måste vara ordnat fungerade mycket väl. Vi var ytterst få som visste vad som skulle komma och det var det värt. Det var mycket uppskattat. Bra jobbat! Tack igen!"
/ Swedbank ROBUR.

"Thx again for a fantastic performance! Og hadde jeg vært din manager skulle jeg gjort deg til mangemillionær "
/ Gudbrand Ruud. CFO/realestate agent. EiendomsMegleren1

"Ring Maggan om ni vill att era gäster ska kvida av skratt lagom till varmrätten! När jag hörde Maggan första gången på ett kalas trodde jag inte att det var sant: Men var inte det här Catharinas kompis – hon verkar ju helt utflippad – är det något fel med henne? - Men hon borde ju göra det här professionellt! – Hon är ju för sjutton redan proffs! Grundlurad rätt länge alltså- men när jag väl vågade skratta loss så var det omöjligt att sluta.."
/ Ann-Charlotte Valejo

Andra exempel på rollfigurer jag gjort;

 • inspektören från migrationsverket som informerar de amerikanska bröllopsgästerna om svenska traditioner.
 • internationell flummig nyanställd barnmorska... eller gammal flamma till teknikchefen.
 • Reseguiden som får alla på bussen att undra vart de egentligen är på väg.

Mera om mig finns på Maggan-sajten.
Hör gärna av er om frågor.
Hälsningar, Margareta

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket