Louis De Geer konsert & kongress

KONTAKTA:

Louis De Geer konsert & kongress
Linda Snejde
Dalsgatan 15
601 81
Norrköping
  • Östergötlands Län

»Hemsida

011-15 50 30
011-15 50 61


Gästantal: 1500
Sittande matgäster: 1100
Största mötesrum: 1299

  • INFORMATION
  • KARTA

Louis De Geer konsert & kongress

Louis De Geer - Din mötesplats i Norrköping

Välkommen till Louis de Geer konsert & kongress.

I hjärtat av Norrköpings Industrilandskap omgivna av vatten har vi i över 20 år erbjudit en arena för konferens, konsert, kongress,, kick-off och matupplevelser. Med De Geer-hallen för strax över 1300 personer, Flygeln för 600 sittande eller 1500 stående samt den urhäftiga lokalen Värmekyrkan kan vi ordna det mesta. Vi hjälper er med allt från matupplevelsen och eventproduktionen till genomförande uppföljning och tjänster som sociala medier, grafisk design, foto osv. Plocka delarna ni behöver eller ta hjälp med allt från start till mål - vi sätter er i centrum och ser till att ni når målen för er upplevelse.

Konferens i Louis De Geer konsert & kongress

Hos oss finns alla möjligheter - från två personer till flera tusen. Vi kan hjälpa dig från idé och planering till genomförande. Dessutom utspelar sig allt i några av sveriges häftigaste lokaler, i en unik miljö i en fantastisk stad.

Utifrån det ni vill uppnå med ert event, möte, konferens, kongress eller mässa så sätter vi ihop ett koncept med de bitar som passar er och uppfyller era mål - nya resultat, nya idéer, nya kontakter eller kanske nya upplevelser som ger minnen att bevara?

De Geerhallen, Flygeln och Värmekyrkan är våra giganter, men storleken är inte alltid avgörande. För att få en bra uppfattning om hur våra konferenslokaler kan du titta på bilder och info här på webben. Våra mötessäljare - Carina, Annika, Johanna och Linda - hjälper dig om du har frågor eller vill få förslag på upplägg, rekommendation av lokal eller offert. Den bästa upplevelsen får du såklart direkt på plats.

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket