Live Gear AB

KONTAKTA:

Live Gear AB
Daniel Aronsson & Niklas Elste
Mästaregatan 11
731 50
Köping
  • Västmanlands Län

»Hemsida

070-229 61 02
073-679 19 01


  • INFORMATION

Vi hyr ut personal, ljud, ljus, scen, möbler, porslin & tält...

Live Gear erbjuder teknik till festivaler, stadsevenemang & events i Mälardalen och hela Mellansverige! Vi hyr ut personal, ljud, ljus, scen & tält till såväl företag och kommuner som föreningar och privatpersoner. Samt nu även Catering, möbler & porslin och streamingtjänster.

Live Gear AB grundades under hösten 2015, då Daniel och Niklas erbjöds möjligheten att köpa företaget Gitarrdoktorns uthyrningsavdelning bestående av ljud- och ljusutrustning. Möjligheten att bygga vidare på det som Gitarrdoktorn startat, var precis vad vi ville göra och eftersom den välkände gitarrvirtousen Rainer Elste valt att dra ned på sin verksamhet, så startade vi.

År 2016 blev Live Gear AB utsedda till "Årets Nyföretagare" i Köpings kommun.

SCENTEKNIK, LJUS, LJUS, TÄLT

Vi har sedan starten inriktats oss på att hyra ut personal , ljud, ljus, scen och tält till allt från privatpersoner och föreningar till företag och myndigheter.

Vi har lång erfarenhet av branschen då våran personal har jobbat många år i yrket och hunnit med att jobba med allt från stadsfester och företags event till studentfester och de lilla trädgårdspartyt.

Vi har även hunnit med att jobba med några av landets och Europas mest etablerade artister så som:
E-type, Kalifa, Ken ring, Samir och Viktor, Näääk och Nimo, Labyrint, Dr Alban, Magnus Carlsson, Italobrothers, Lilli och Sussi, Sean Banan, Linus Svenning mfl.

CATERING, möbler & porslin

Behöver ni mat till ert event? Eller möbler som bord, stolar och porslin och tallrikar...? Vi har nära samarbete med etablerade företag inom catering och kan nu därför leverera till både små och stora event. Kontakta oss för mer info.

Varmt välkomna att kontakta oss, så hjälper vi er med såväl ljudteknik och ljusteknik som scen, partytält, möbler, porslin och personal.
Vi hörs / Daniel & Niklas

skickaförfrågan-knapp-profil

1-ny-facebookFölj oss på Facebook

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket