Liseberg

KONTAKTA:

Liseberg
Konferens & Eventbokningen
Box 5053
402 22
GÖTEBORG
  • Västragötalands Län

»Hemsida

031-400 100


Gästantal: 3050
Sittande matgäster: 800
Antal bäddar: 179

  • INFORMATION
  • KARTA

Liseberg

Liseberg i Göteborg erbjuder unika möjligheter samt stora eventlokaler och konsertlokaler för bl.a konferens, fest, aktiviteter, konsert och nöje!

FÖRENA NYTTA MED NÖJE ÅRET OM PÅ LISEBERG I GÖTEBORG!
Visst är arbetsglädjen viktig? Det tycker i alla fall vi. Och var kan arbetet bli roligare än på Liseberg - Nordens största nöje? Hos oss kan du hålla såväl möten och konferenser som produktlanseringar och andra speciella events. Du kan bjuda några få gäster eller fler än du någonsin kunnat drömma om och Liseberg erbjuder restauranger, attraktioner, möteslokaler, shower och till och med tre hotell!

Liseberg är inte bara Nordens största nöjespark
I familjen ingår också Hotell Barken Viking, Hotell Liseberg Heden och Lisebergsbyn, Kärralund. Alla tre erbjuder konferenser, god mat, kringaktiviteter och boende nära city, men i helt olika miljöer. Och nöjesparken? Ja, den har du tillgång till från alla våra boende- och konfernsanläggningar.

Liseberg året runt innebär restauranger, teater, showkrog, bio, boende, konferens, åkattraktioner, spel och julmarknad. Den gemensamma nämnaren för Liseberg är nöje, Nordens största!

'Liseberg Event' erbjuder STORA LOKALER
I nöjesparken ligger våra större lokaler. Bolagsstämmor, konferenser, kick-offer, modevisningar, melodifestivaler eller produktlanseringar och andra större evenemang. Vi skräddarsyr, anpassar och tänker kreativt.

På Liseberg finns utrymme för det mesta och för de flesta - våra lokaler i parken rymmer allt från 70 personer och uppåt.


+Vår största lokal, LISEBERGSHALLEN

rymmer plats för upp till 3050 personer och kan utrustas med all tänkbar teknik. Och är ni ännu fler finns ju hela parken att tillgå!


+MAXXIMA

Maxxima är Lisebergs egna storbildsbiograf och som dessutom är en utmärkt hörsal. I salongen finns 281 sittplatser plus två handikapplatser.

+RONDO
En unik lokal med utmärkta serveringsmöjligheter. Plats för 800 sittande.

+KAJSKJUL 207
Mitt i Lilla Bommen med Lisebergs Gästhamn som närmaste granne finner ni Kajskjul 207.

+LISEBERGS TEATERN
En klassisk Göteborgsscen med plats för 517 personer.

Är du privatperson?
Klicka här om du vill komma till Nöjesparken Liseberg

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket