Lisa Nilsson

KONTAKTA:

Lisa Nilsson
Bokas via: All Things Live
A house, Östermalmsgatan 26A
114 26
Stockholm

»Hemsida

08-440 92 00


  • INFORMATION

BOKA LISA NILSSON

Lisa Nilsson är en av Sveriges mest folkkära sångerskor, och en fullfjädrad artist ända ut i fingerspetsarna. Boka Lisa Nilsson för högkvalitativ och elegant underhållning idag.

Lisa Nilssons album "Himlen runt hörnet" fyllde 25 år i höstas och firades med tre slutsålda kvällar på Göta Lejon i Stockholm. Samtliga låtar framfördes från albumets början till slut och publiken bjöds på en resa genom karriären. Kvällarna blev en succé och under hösten 2018 fortsätter firandet med en turné runt om i Norden.

Plattan blev Lisas genombrott och 1992 slog hon igenom med dunder och brak över hela Norden. Några av hennes största hits, "Varje gång jag ser dig", "Allt jag behöver" och "Himlen runt hörnet", är från genombrottsskivan. Artisten har sedan dess hunnit släppa elva soloalbum och lånat ut sin röst och gästat andra artister, som bland andra Montserrat Caballé, Mauro Scocco, Bjørn Eidsvåg och Plura.

Våren 2016 turnerade Lisa Nilsson i Sverige och Danmark inför 30 000 besökare på slutsålda konserthallar med bland annat de bejublande låtarna från "Så mycket bättre" och det då nysläppta samlingsalbumet "Ingen gör det bättre". I början av 2017 var artisten på turné igen som avslutades på ett överfullt och utsålt Cirkus i Stockholm.

Nilsson har under åren kombinerat sitt konsert-artisteri med skådespeleri. Hon har spelat två bejublade huvudroller på Stockholms Stadsteater och har även gjort roller i flera spelfilmer, varav den senaste i ordningen är den danska långfilmen "Gud taler ud".

Lisa Nilsson bokas via All Things live!


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket