Kulturens Hus Luleå

KONTAKTA:

Kulturens Hus Luleå
Anette Gustafsson
Skeppsbrogatan 17
971 79
Luleå
  • Norrbottens Län

»Hemsida

0920-45 43 56
0920-45 43 53


Gästantal: 1000
Sittande matgäster: 1000
Största mötesrum: 1000

  • INFORMATION

Boka konferens & kongress på Kulturens Hus Luleå

Hur ser din drömkonferens ut? Luleå är valmöjligheternas stad och vi ger dig en minnesvärd konferens eller kongress som passar just dina önskemål. Utgå från möten med insikt och utsikt i Kulturens hus och lägg till vad du vill! Här i Luleå finns såväl nöjen och shopping som exotiska natur- och kulturupplevelser alltid i din närhet.

Stort eller smått. Enkelt eller flott.

Kulturens hus, mitt i Luleå centrum, är en populär mötesplats fylld av liv och lust. Vill du ha ett storslaget möte med kulturella inslag som finns i huset? Eller vill du hålla små avskilda möten? Vi har lokalerna och resurserna för både och!

På Kulturens hus arrangeras allt från frukostmöten, föreläsningar, mässor, konferenser, utställningar och shower. I vår fina restaurang kan du njuta av välsmakande måltider och magnifik utsikt över Luleås norra hamn.

Massor av upplevelser. Som väntar på dig.

Såväl inne i Kulturens hus som utanför väntar massor av upplevelser. Med vårt läge vid vattnet kan du njuta av vackra sommarnätter med midnattssol och du tar dig lätt ut i vår fina skärgård. Vintertid erbjuder vi exotiska upplevelser ute på den frusna havsisen.

Hur tar du dig hit? Snabbt och smidigt så klart!

Med bra kommunikationer, såsom flyg, tåg, buss och biltrafik, är Luleå alltid lätt att nå. Med till exempel 14-18 dagliga flygförbindelser mellan Stockholm och Luleå tar du dig hit på en dryg timme. Luleå Airport ligger bara 10 minuter från centrum. På gångavstånd från Kulturens hus finns boenden med kapacitet på 1300 bäddar.

Gröna svanen

Kulturens hus är först i norra Sverige med att uppfylla Gröna svanens tuffa krav för dagskonferenser. Även Restaurang Luleå ingår i svanenmärkningen. Vi är mäkta stolta över att svanen ,efter långt och hårt arbete, landat hos oss. Med hjälp av svanen arbetar vi mot ett mer hållbart samhälle.

Vår personal är engagerad inom många olika områden för att inte belasta miljön. Det som regleras är bland annat: energianvändning, städ- och diskkemikalier, källsortering av avfall, inköp av miljömärkta varor och tjänster, utbud av ekologiskt och hållbarhetsmärkt på menyn.

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket