Maria Helander

KONTAKTA:

Kreativ Dialog Stockholm - Maria Helander
Kreativ Dialog Stockholm
Maria Helander

  • INFORMATION

FÖRELÄSARE MARIA HELANDER

Om du önskar bjuda din publik på en annorlunda, kunskapsrik och engagerande upplevelse – då ska du boka Maria Helander som talare. Hon föreläser runt om i landet om kommunikation, hälsa och personlig utveckling. Maria är i grunden beteendevetare, mindfulnessinstruktör och retoriker, med en bakgrund inom teatern och har föreläst, utbildad och coachat tusentals människor ur skilda målgrupper. Maria är även känd som expert från SVT:s programserie Gift vid första ögonkastet och har skrivit flera böcker inom hälsa.

Exempel på föreläsningar

Boostcamp – hur du når ditt bästa jag
Hur kommer det sig att det är så svårt att nå sina mål när det kommer till vikt, träning och stresshantering? Vi vet vad vi ska äta och motionera, men trots det så är det svårt att släppa godisskålen och kliva upp ur tevesoffan.
Lär dig vilka misstag du ska undvika när du sätter dina hälsomål och ta del av den senaste kunskapen kring hur hjärnan fungerar när vi arbetar mot ett sundare liv.

Mindfulness - slipp stress och oro med hjälp av mindfulness
Det är inte svårt att vara mindful när man vet hur man gör och kommer ihåg att vara det. Ta del av den senaste forskningen kring mindfulness och lär dig grunderna till att leva mer i nuet. Regelbunden användning kommer att få dig att må bättre, känna dig mindre stressad och kliva ur autopiloten och ta kontroll över ditt eget beteende. Du kommer att få pröva på mindfulness och även smarta metoder som hjälper dig att göra det till en del av din vardag.

Ser du inte vad jag säger ? - lär dig kommunicera bättre med hjälp av kroppsspråket
Varför är det så lätt att prata med vissa människor? Vad är det som gör att du inte litar på andra? Kan man lära sig att utstråla karisma? Människan lyssnar inte bara med öronen, utan även med ögonen. Vi litar omedvetet mer till det visuella intrycket, än till det vi hör. Välkommen på en resa i kroppsspråkets värld!

Den stressade superhjälten - vad stress gör med kroppen och hur du hanterar den
Stress är inte farligt, men bristen på återhämtning är livsfarlig. Idag lever vi människor som superhjältar, men vi har inte uppdaterat vår hjärna sedan stenåldern. Få kunskap om vad stressen gör med dig och redskap i hur du lär dig att hanterar stressen.

Välkommen att höra av dig för att få en skräddarsydd utbildning utifrån dina önskemål.

1-facebookFölj mej på Facebook

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket