Komradiotjänst

KONTAKTA:

Komradiotjänst
Johan Torvern
Vegagatan 8
072-733 04 44
Sundbyberg
  • Stockholms Län

»Hemsida

072-733 04 44


  • INFORMATION

HYR KOMRADIO TILL OLIKA EVENT

Hos oss på Komradiotjänst kan du hyra kommunikationsradio till konserter, festivaler, events, filminspelningar, byggarbetsplatser eller idrottsevenemang. Kommunikationsradio är det perfekta hjälpmedlet för dig som måste upprätthålla kontakt över små eller stora områden.

KÖP ELLER HYR KOMRADIO

Kommunikationsradio fungerar lika bra utomhus som inomhus och kan förses med en mängd tillbehör för att du ska få ut det mesta av din kommunikation. Oftast är det både billigare och smidigare att hyra kommunikationsradio till olika event. Men för Er som vill köpa utrustning, går det naturligtvis också bra.

SUPPORT & SERVICE

Vi vill att ni skall känna er trygga. Därför erbjuder vi support på plats under själva eventet / genomförandet, om ni så önskar. Har du problem med din komradio, hjälper vi dig med felsökning och reparation. Med en felsökning får du reda på om det är lönsamt att reparera eller om det är dags att köpa en ny komradio.

OM OSS

Komradiotjänst startades 2011 och är specialiserat på radiokommunikation. Vi har mångårig erfarenhet från bevakning- och säkerhetsbranschen.Vi jobbar med analoga, digitala och skräddarsydda kommunikationslösningar lösningar för att förse våra kunders behov. Vi tillhandahåller skräddarsydda kommunikationslösningar för organisationer där sambandet är avgörande, för verksamhetens framgång eller medarbetarnas säkerhet.

INFORMATION ELLER BOKNING

Maila oss eller ring gällande era behov, så återkommer vi med en anpassad lösning.

skickaförfrågan-knapp-profil

Kontorets öppettider:
Mån - Fre: 09:00–17:00
Lör - Sön: Stängt
Övriga tider/helger nås via jour (072-7330444).

Varmt välkomna att kontakta oss!
/ Johan Torvern

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket